Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

123nezufaj

dufam, ze po prispevku plnom chyb mi uverite, ze som mal len 2 piva :D lebo ked to po sebe citam nejako mi vynechava klavesnica :D :D :D

system

alebo nie do 25 r. ja si spravim vlastnu do 22 r. :D (krajsie cislo) :D prida sa niekto ? :D ale neee nevyzvedam nechcem to vediet ! :)

ojka

ale žiadna komunita sa tu tvoriť nebude, za mojich "mladších" čias tu chodili aj starší "členovia" zdravíčka... a vlastne aj teraz sem tam niekto (;

123nezufaj

ojka to nie je tuc tuc to je nadhera :) pesnicku si treba v sluchadlach kvalitnych vypocut a hlavne celu nie len pryvu minutu :) Naucim Ta pocivat taku hudbu prides jej na chut ak si cistlivy clovek tak urcite :) kopec veci sa pri takej hudbe da vnimat :)
mal som 2 pivka a prisla chut aj na pizzu tak som si dal aj tu :) cize spokojny lezim vo svojom brlôzku :) sice sam, ale ale casm snad sa to zmeni :) momentalne som spokojny :)

ojka

jankaaaa, no vidíš, sa mi len potvrdilo, že tu sa schádza len samé dobré mladé mäsko ((((((((-:
system, no že si to ty, tak máš odpustené (;

system

viem viem ze sa to nema :D tak uz len mi to prepacte no :D
nezufaj a co tak : www.youtube.com ? :D:D:D
a ich ceskoslovensky bratia : www.youtube.com

:DDDDDDDDDDDDDDDDDD

ojka

nezufaj ((-: ako bolo na pivku? bolo jedno? dve? tri? jooooj, ale toto je moc tuc-tuc hudba na mňa pred spaním... teraz som skôr taký kľuďas (-:O
system (: hej, pod 25 (;
ale inak vieš, že je neslušné sa pýtať ženy na vek? :DDD
ou, teta ojka... taký zvláštny pocit do mňa vošiel :DDD

system

neviem ojka :D mozno pisete az moc inteligentne a tak " skuseno " ci ako to nazvat :D a kolko teda mate ? teta ojka :D je to pod 25 ? (teda ak to nieje tajomstvo :( )