Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

system, uau,tak toto by sa dalo už pred spaním počúvať... ((-: keď som si to dala na celu obrazovku, tak tie vibrujúce utvary vyzeraju važne perfektne....
system, a akú čokoladu? nože narob chute (;
nezufaj, a čo bolo všetko na tej pizzzi? (; oukej, v sobotu idem upratovať, rada si vypočujem tvoje hitovky (; to bude handra lietať jedna radosť....

123nezufaj

ojka ty si presne ako ja :) po prve nemam ani ja nejaky extra vyhradeny zaner aj ked melodic trance to su srdcovky moje :) ale okrem toho si pustim aj kludne nieco ine :)
po druhe aj ja som fical na Westlife mam ich cd, viem aj texty nejake, maju krasne melodicke piesne :)
a po tretie hudba je liek asi na zlu naladu preto ked mi je smutno robim to tiez tak ako ty a ked chcem byt sam :)

system

ojka: ja neviem ci su tam z ceska aj slovenska :D to som len tak strelil :D

nezufaj: no ani ja to nevyhladavam, to sa ku mne dostalo nejak :D a poslal som to v zlej kvalite :( ak si to das vyhladat v youtube a das druhe video tak to mas v lepsej a pocujes take pukanie v tom mne to silno pripomina ako ked dazd pada a klopka na parapet ;)

123nezufaj

system je to zvlastna hudba hm fakt cudne pocity, ale zas nerusi ma to nejako extra takze pohoda :) ale aby som to vyhladaval tak nie :D

ojka

system :DDD ceskoslovenskí bratia, to ma dostalo :D aj som si myslela, že to budu oni.... ale rozmýšľam, nie sú to len čistí česi?
nezufajko (((-: westlife, na tom som frčala, keď som bola ešte pubertiačka, doma by som veru od nič ešte nejaké kazety, či CD našla, ach , to boli časy :D ale priznávam, niekedy sa i ja pristihnem, že si ich pustím :D ale to väčšinou ked mám také horšie obdobie, smutnú náladu, nikoho nechcem vidieť a najradšej by som bola sama...
ale hm, pravdu povediac, ja nemám ani vyhradne štýl, čo počúvam, ja z každého rožku trošku asi ... teeeeda okrem hipi-hopu (;

123nezufaj

ojka tak fajn ja Ti niekedy nieco poslem cez den a spolu si za tuc tuc tujeme :D hej zlatičko? :)
Mal som certovsku pizzu resp to je kuracia :)
daj si jogurt to neublizi Ojik :)

system

ja cokoladu :D ale pizzu by som si dal :D

aaa dovolim si tu dat moju srdcovku na spanie, neviem ale ja mam z toho songu velmi cudne pocity take prsne to vystihuje jeho nazov.: www.youtube.com :)

123nezufaj

system ja sa ani bsb nebranim :) minule som si do auta vzal CD westlife a nehanbim sa za to :) mne aj taka hudba robi radost :) pohoda a kludne sa smej :D :D

ojka

nezufaj, ja som si tu pesničku pustila do konca a názor som nezmenila (-:O to je taká energickejšia pieseň cez deň pre mňa (:
ale toto mi nerob, pizzza, mňaaam, dala by som si... akú si mal? hm, tak ja si dám teda jogurt (-:O