Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
janka, ja som tiež šoknutá, že nám ho dali tak "skoro"....
system, to vážne? :DDDDDD 30+? :DDDDDD to prečo som na teba pôsobila takým dojmom? no ale môžem ťa ubezpečiť, že ani jedna z nás 30 nemá (:
my tie nemame rozvrh. ale my ho bdueme mat tak den pred zaciatkom skoly jak to tak poznam :D
ojka jasne ja som myslel ze si tak 30+ :D kks kto vie preco :D teraz som zmeteny :( dost si vas mylim, laurina, ojka, inko. :D
... no tak to mate dost blbe ale mozno aj dobre ked vam rozvrh daju. u nas je s tym rozvrhom dost chaos, napisu termin ze napr vtedy a vtedy o 9. si mozte vybrat a nestiha pracovat system ked je tam tolko ludi prihlasenych lebo kazdy chce co najlpesie casy, aby si sam navrhol ako chce a malo kto si naklika tak ako chce, vecsina to aj tak nestihne :D ja som tento semester mal stasticko :D
system, či si si myslel,že sme staršie? (-:O
system, tak my si vyberať nemôžeme, čo tam dajú, tak tak musíme chodiť, grrrrr :D
no tak mlaďasi sme všetci, však to tu cítiť, no nie? :D
čo nového? hm, je mi horko, to je asi blbě.... a čo nového na východe? (:
fuj o 7:30 to by som zomrel tak skoro vstavat ja som si naschval dal pondelok a utorok az od pol 2 :D:D:D to sme tu vsetci taky mlady ? ze este rozvrhy robime ? :D:D:D inac ako sa mate ? nieco nove ?
tak šťastnú cestu prajem :D teším sa s tebou, potom sa zastav teda ešte na kus reči (:
kráááásny rozvrh... parada... a ktoré su cvika a ktoré prednášky? a v piatok tam nemáš doplnený ten predmet, lebo je voliteľný?
a čo znamenajú vlastne tie skratky? aké predmety budete mať? (:
i56.tinypic.com
toto je zasa náš rozvrh, som si myslela, že bude strašnejší....
no neviem, kde sú tí naši chlapi, akurat mam len nahlásené, že nezufaj šiel na pifko
hm, no mňa už len potešilo, že sa ospravedlnil, i ked ešte dlho budem mať v mysli, že čo všetko "vyviedol".... ale tak to vieš, ja som citlifka-padafka, ja sa dlho pajediť neviem, i keď dnes som mu to dala ešte poznať....
jupííííí..zaznela otázka: "Ideme domov? "
tak večer sa zastavím na kus reči :) čau zatial ojka