Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ešteže tu máme tie IPčky:D 5ka, cmuk aj tebe a už neprovokuj
ojka, nebojí sa....no hej, odvoz..ale bohvie kedy..raz sme tu boli do 23:00..sbskar vtedy len pozeral..a ešte keď nás videl nasadať spolu do auta :D
nezúfaj, tak pekný večer..och pivkoooooooo... aj by som si dala teraz
Pozdravujem kámoša **** cmuk!
nezufaj, no ty si to jak šalamunsky vyriešil (((((-:
tak pekný zvyšok večera ti prajem ...
inko, možno sa sám v práci bojí, alebo sa bojí tmy a potrebuje niekoho pri sebe :D ale ako hovorí, aspoň nejaké plus to má, bude odvoz (:
tak obe mate dobrych sefov tak na co som to vlastne riesil :D :D :D
ojka mi neporadila inko mi urcite poradi, ze ist mam tak je to 1:1 dobre, ze spominas losta ten urcite povie, ze ano a uz to bude 2:1 :D a môzem ist na pivko :D
tak sa mi majte krasne :) nezufajte :) mam Vas rad :)
inko strng :) nezabudnem ;)
ale on nie je zlý:)
hlavne že tu vôbec nemusím byť..ale budiš...aspoň budem mať odvoz domov :))
nezufaj, ja mám super šefku, a krivého slova na ňu povedať nemôžem... dá sa povedať, že aj kamošky sme, takže v pohode... a čo tvoj šéf?
noooo, tak v tejto dileme ti nepomôžem, ale čo sa týka mňa, ja na pivko určite nejdem :D
a kde sa nám celý deň túla lost?
ojka ak mas zleho sefa povedz :D Nevazi si Tvoju pracu? Neznasam ak si niekto nevazi pracu druheho, ale zial to je vo väcsine pripadov asi tak.
kedykolvek budes potrebovat pomoc som tu pre Teba :) niekedy staci malo. Vela Ti toho co ponuknut nemam, ale aj pekne uprimne slovo dokaze velke divy :)
ist na pivko neist na pivko? :D pomooooooc :D
nezufaj, no málo toho nie je , ale zasa ani až tak veľa....
hm, ťažšie obdobie, ako sa to vezme, no nie je mi veru posledné dni najlepšie ani čo sa týka zdravotnej i osobnej stránke, ale už sa aspoň čosi poriešilo...
sa idete hrať na inkiných chlapov-ochrancov? ((((-: no na zlých šefov by som kľudne takých ľudí poslala (-:O
zlý, zlý šef,...
do BA som prišla v stredu, ale v piatok som musela isť domov kvôli tej svadbe.
včera som musela chodiť ešte po lekároch, a tak som prišla do BA včera v noci....