Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

123nezufaj

mam tento tyzden denne a vstavam skoro rano :) ked pridem domov stale ma akosi zoberie spat no nemôzem tomu zabranit :) asi zacnem chodit skôr spat.
Ojka presne ako vravis nie vzdy sa dari, ale prave preto mas napr. mna, inko a ostatnych na to aby Ti ten usmev dokazali na pery privolat :) aspooooon trosilinku :)
Si mala asi tazsie obdobie to nic si to prekonala a svet je opät o nieco krajsi lebo sa smejes :) a Tvoj usmev svet potrebuje :)
Maš toho vybalovania vela?

inko ked Ta niekto hneva tak s binghim to poriesime raz dva :D aj tri ked bude treba :D

ojka, ano :( o 17tej som bola na odchode, ale v tom sa zjavil šéf vo dverách

a ty si iba dnes prišla do BA? počkaj veď si nemala zápis vo štvrtok? to si šla na otočku?

ojka

nezufaj ((-: už mi ten usmev normalne chybal... nuž, nie vždy sa darí....
oukej, hačám si k vám, idem si vybaľovať veci z tašiek, nejak si tu izbu musím z kultúrniť...
a to si mal poobedňajšieho šlofíka? tssss, tak dobré ráno sa praje...
vy hviezdičkový exoti :D
inko, to mi chceš povedať, že si ešte v praci? O-:

123nezufaj

ojka dakujeme od Teba ma to 100% ucinnok :) teda aspon na mna to tak pôsobi :) nedavno som vstal a vidiet Ta usmievat hm je momentalne to najkrajsie prebudenie :) Tak pouzijem Tvoje slova :) hačaj si pekne k nam :)

123nezufaj

:) ste si to zufali? Mali ste si spomenut s ojkou na mna mozno by to trosku pomohlo :)

Ak to pomôze tak som teraz tu len Vaš :)
wevik nabuduce Ti navarim halusky :) a dame si spolu :D