Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
teda :D to ti beham po rozume už aj keď podchodmi chodíš? (((((-: zlaté,... nooo, tak nabudúce napíš, odpíšem ti :D
nee, to bol žart, žiadne návštevy z daňového nemáme :D
a snáď ani vy u vás :)
ojka, predvčerom, keď som išla večer podchodom pri Ekonomickej, som rozmýšľala, či ti tam nenechám nejaký odkaz :D ono by sa to v tých čmáraninách stratilo :))) možno nabudúce, ak ma nechytia:D
si robíte takto na daňovom kamošššov? :D neberú to ako uplatky? :D
hej, ty 5***** osoba, odhaľ svoju identitu, vyzýýýývam ťa (-:O
ale nevyviedla som nič..len sa mi zle s niekym rozpráva, keď to potom niekto šmíruje...je to také nepríjemné dosť
ale práveže si nenalievame, to len je v skrini odložené
pre návštevu z daňového :DD
ale málokedy je tu... stále niekam odbieha, takže mi nemá kto naliať :D
inko, no neviem pred kým sa schovávaš, ale to musíš mať už ty nejakého tušáka :D čo si vyviedla, keď tu chceš byť tak inkognito? :D
eeeejha, to vy si takto cez pracovnú dobu ulievate? no pekne, radosť chodiť do práce ((((;
dneska to bolo zo slu3nosti a ja som aj pekne odmietla..ale keď som mala narodky, vtedy som si dala :DD to som aj faktúry nejaké poplietla :)
inak, ten 5hviezdičkový..či to nebude ten, pred ktorým sa schovávam:DDD
:DDDD nerozmyslíš si to a nepôjdeš peši? :D ale tak to hádam núkal len zo slušnosti, on by si nedal, či? či už si nalieva? :D
ojka :D ale ako si sa teraz trafila... už mi núkal vodku...no ty brďo a on ešte šoféruje..sa volakde vytrepeme
akoze, vôbec tu nemusím byť, ja len prikyvujem :D
inko a máte klebetného sbskára ? :DDDDD
tak povedz šefovi, že za to, že ste tam tak dlho, že chceš pivo a basta ((-: