Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lost tak kedze sme mali nejake veci spolocne tak som usudil, ze by si hlasoval tak ako by si hlasoval a Tvoj hlas som dal podla seba a tak som sa rozhodol :D uz hlasovanie nie je otvorene uz je to uzavrete :D
islo o to, ze som sa pytal ci mam ist na pivko ci nie a Tvoj hlas som dal akoze mam ist na pivko a teda som siel :D :D
vitaj lost :D tak ja odchadzam na striedacku :D dobru noc ;)
rodicovske bunky by mali ist na chatu a suredenecke bunky uz somnou neziju :) zijem uz len s rodicmi takze mam svoje sukromie viac menej svoj pokoj :)
ojka
no lietali sme :D
ja
a kamos
(nie bing)
po BA
lesoch atd
na bike
jaj, a isiel som vlakom :)
cize.. katastrofa :)
burani, ani nevedia spravit tie "kolaje" ci co su to (napr na kocik, batozinu) na schody. mam milion chuti zavolat sefovi ZSR, co do par hodin aj spravim (idealne teraz v noci, nech mu pokazim vecer, ak sa mi ho podari skontaktovat :D )
stacilo by tam "slahnut" dve zelezne platky a bolo by, docastne, uzernici..
a zas to kamosovo bikovanie :)
bike 15km, krcma 45 minut, bike 15 km, krcma 45 minut, bike 15 km :D
rychlost 15kmh :D
odpocinok po kazdych 5km :D
cize sialeny den, ja som tam isiel len z dovodu aby som sa unavil, pre lepsi spanok :D tak som zvedavy ci som stavil spravne :))))
nezufaj, ajajajaj, tak to by som si nedala, keby bola s čili ... pikoš veci moc nemusím... (-:O
fíha, sám doma? a kam pošleš súrodenecké a rodičovské bunky?
ojik neviem presne tomat, chili asi lebo to bolo pikantne, oregano, syr, kuracie mäso uz nepamätam :) nic zvlastne ja som su ju dal len kvoli tej kuracine :)
v sobotu som zrejme na vikend sam doma takze aj ja si zapnem hudbu na bomby a budem upratovat :) okrem handry budu lietat aj moje nohy a ruky a cele telol sa bude vlnit :) budem spievat a urobim si prima sobotu :D
hmmm, a kade lieta dnes lost a bighi? tí chlapi to nejak flaaakaju....
system, čooooo? tak o takej som ešte nepočula... a dobrá je? (: