Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

lost, jaaaaj, už viem, čo myslíš.... noooo, na niektorých žel. staniciach som už také videla,... niekde majú zasa výťahy a niekde kašlú na to a ľudia nech sa trápia a poradia si ako vedia.... tssssss
nezufaj, fííííha, tomu sa hovorí zodpovednosť ((:
ale nieeee, zajtra má zasa pršať, kam sa podela všetká zodpovednosť.....

lost

tak byt socialny je dolezite :) aspon z casu na cas...

ja dnes 1..2..3 kofoly :D

bleee..

mam dost, uz nejdem, ani keby co :P

lost

ojka

havo bol doma, 9 hodin!! :)

nechcel som byt tak dlho, ale tak :D nechcel som kamosom zdrhnut.. len tak..

inac, myslim skor tie schody, na hlavnej stanici, tam kde sa ide z nastupistia dole a potom podchodom prejst popod kolajnice a potom zas schody hore do tej haly..

neustale tam vidiet ludi trapiacich sa s velkym kufrom :/

ale manazment je retardovany, nic pre to nesrpavi, ale stacila by tam nejaka ROVNA plosina :
www.odkazprestarostu.sk
vidis tam tu "vec" neviem ako to pomenovat na kociky?

take nieco mi tam chyba, TAHAT kufor (bike) je predsa len lahsie ako to nosit vo vzduchu, resp to obuchat a nicit..

stacilo by tam hodit "zeleznu dosku" ako byva na panelakoch... a ludia by to pohodlnejsie vytiahli hore :)

aka skoda vidiet trapit sa mladu slecnu s kufrom a nemozem jej pomoct, lebo sam nosim bike :D

123nezufaj

no to urcite nie :) Take total ozran party ja nemusim :) Ja si rad vypijem netvrdim, ale nie je to len o tom a keby som si mal do domu niekoho priviest, ze som sam doma tak by som zvazil kto by to bol :) takze ziadne take, ze dom hore nohami :D

ojka

nezufaj, "akčný do istej miery", to si tak zlato napísal ((: takže ešte ani raz nenašli rodičia dom hore nohami a opitých kamaratov ležať v obývačke? ((((-:

ojka

lost, chlape, no vitaj (:
fíha, tak ale inak si mal super deň ako čítam, ked si lietal po lesoch.... Inak, niektoré vlaky, tak má aj špeci vozne na prepravu kočíkov, imobilných cestujúcich, bicyklov.... a dá sa do nich nastúpiť takou plošinkou... a niektoré vlaky, aspoň u nás čo zakupili nové, tie dvojposchodové, tak tie sú robené aj na štýl bezbarierového vstupu.... čiže to je len vec času a peňazí, kedy sa zmodernizujú aj ostatné ((-: tak ak chceš pohodlne cestovať, tak ti nič iné neostáva, len vycestovať do žilinského kraja :D
zajtra teda zreferuješ, či sa lepšie spalo... a kde si mal hafana?
nezufaj, ach táááák, tak to máš také svoje kráľovstvo doma (: aj plánuješ nejaku žúrku? chlapsky večer? či ty nie si taký akčný?