Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

chlapi, je mi tu s vami super, ale musím sa s vami už rozlúčiť a zaželať vám pekné sny... (-:O
škoda, že som inko nestihla, ak ešte príde ...

123nezufaj

tak mlades idem ja spat rano skoro vstavam :) majte sa krasne ak tu pride Inko tak ju pozdravujte :)

Ojka slniečko "moje" ty mi krasne spinkaj :) ak Ta pohladi vanok to je môj pozdrav pre Tvoj dobry spanok :) a rano vsetky kvapky rosy to su odomna pre Teba najmilsie pusy :P
peknu noc

ojka

nezufaj (((((((((-: pre každého sexi niečo iné :D ja som sa citila mokro, nie sexi a čo si mysleli ostatní, tak to netuším... lebo tu je často také počasie, že keď prší, tak ti je aj dáždnik na dve veci, aj tak človek zmokne od hlavy až po päty...

lost

ojka

turistika je OK

ale nosit bike z TT do BA, to ee :(

1. autom to nejde, proste musim si nabuduce zohnat SUV :D
2. vlakom mi dnes naozaj stacilo (cakanie na neho, ledvasom nestihol vdaka tomu ze sa pokladnicke zblbol system (nie prvy krat dnes podla jej slova).

ale inac to je fajn.. ale to cestovanie, to nie... :/

jedine ak by som si kupil tu srandu na nosic bikov, lenze to bude stat 500eur asi a ked niekto neubrzdi, mozem to vyhodit, nechcem si tam davat gulu este.. tak neviem ako to vyriesit...

ojka

nezufaj, ja to mam odpozorované, ona sa vždy pokazí počasie väčšinou vtedy, ked cestujem z BA domov, a zajtrajšok nie je vynimkou, už sa mi neraz stalo, že som prišla do vlaku ako zmoknutá sliepka (-:O

ojka

lost, ale no, chceš mi tvrdiť, že sa ti dnes nepáčilo? :D uvidíš, že ešte pôjdeš a basta :D
však to je super pocit, aj ked ide napríklad niekto na turistiku, tak môže aj dušu vypľuť, kým príde uplne na vrchol, do cieľa, ale ten pocit, výhľad, vietor vo vlasoch, tak to stojí za to (:

123nezufaj

ojka u nas nebude prsat :) to len tam vo vasej milovanej BA :D ach :D

vychod nenechevaj ma tu sameho :D jankaaaaaaa kde siii :D