Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka.

že dobré ránko ((((-: vy ste prípady ((: tu sa už dávno maká (;
lost, ja som sa dnes tiež zobudila sama bez budíka....ale vydržala by som veru ešte v posteli (-:O
wewa, aj ty ideš dnes do prácičky?
aké máte plány na dnes?

lost

bre ranko :)))

zaujaimve, ze vozik :)

ozaj, recenzia spanku ? :D

no od pc som sa odtrhol asi tak 1/3 na 1 rano a zaspanie trvalo asi nie viac ako 2/3 hodiny, mozno len 1/2 alebo tak nejak (min asi 1/3) mno a potom som vstal 7:16, hovorim si.. BASTIEEEEEEEN!!! (len tak v myslienkach) :D pozriem na cas a vidim 7:16 a potom pozriem vedla seba a pes SPIIIIIIIIII, on SPAL! to som vstal bez budika (jedine ze by niekto vonku trubil alebo co, alebo sam od seba? :D) a PREDBEHOL som PSA :D:D:D hahaha, tak som este chvilu lezal a on do par minut, ak nie sekund vstal :) tak neviem ci spal, alebo lezal :) a potom tam knucal, aby som sa otocil za nim :D:D (taky z;aty vtedy je)

ale co je podstatne, ziadna svalovica :) a to bolo vcera asi 60km :)

ojka.

zdravíčko (:
leticia, prečo si si žehlila vlasy zrovna na noc?
lost, no neviem, koľko pýtajú za to požičanie, ale už som videla kdesi tu i reklamu, že požičajú popri bicykloch, korčuliach a takých veciach i invalidný vozík, zaujímavé....

lost

ojka

tak som chcel tiez, ze si poziciat, ale kamos sa tomu zasmial ze to je blbost :D i ked netusim preco, n taku trasu by som nepotreboval taky bike ako mam ja (aspon by sa nerozbil :D )

ale je malo pozicovni v BA a chcu nehorazne vela, aspon co som nasiel, no skusim to pozriet este raz..

a GN tiez :)

ojka

nezufaj, sme si čítali myšlienky asi (((-:
fííííha, ale už no, budem sa červenať (; bru noc ti prajem, však hádam po tom piveeečku sa ti bude dobre spať (: