Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lost

no slovensko uz padlo, uz nie sme republika, ale to je fuk :D

ved mozes jazdit pomaly :)

kazdy tak zacinal :)

i ked je to trosku nebezbecnejsie ako vlaky, statisticky..

tak radsej bezpecne vo vlakoch :) nech je ojka nasa v bezpeci :)

ojka

lost, dnes dali dokonca o nejaké 3-4 vagóny menej, čo nechápem, keďže zajtra je ešte sviatok... tsssssss
ja vodičák mám, ale ešte sa necítim na to, aby som jazdila ako šumacher, mám moc rada i seba i ostatných, ktorých by som potencionálne ohrozovala :DDD
ale zasa dnes bola aj prvá trieda uplne premačkaná ľudmi z druhej triedy, takže tam rozdiel nebol :D
ale tak zasa, ked sme sa mačkali pri dverách na chodbe a neskôr na WeCku, tak som tam spoznala aspoň fajn ľudí :D

lost

ale ... to iste si myslim o NDS.. cize dialniciach.. este vacsi burani.. totalny uchyl vsade na slovensku.. fakt by som mal odist :)

lost

mna najviac dokazalo nasr.. to, ze som si kupil 1. triedu a tam taky naval, ze ani sediet, a boli tma ludia aj z 2. triedy :)

ahaa pockat!!

o den neskor som isiel bez listku v 1 trieda, kde bolo parazdno :D

a o dalsi den, bol som s 2. listkom v 1. triede, sardinky :D

KARMA dostane kazdeho, nemily ZSR ;) dufam ze si to citas.. a dufam, ze nebudes dnes spat :D

lost

ojka

no toto je dovod preco som si spravil vodicak :)

(dovod bol sice pes, ale takto to lepsie znie, ked nadavam na ZSR :D ZaSRa.. zeleznice :D )

inac toto robia naschval, typicky podnikatel na slovensku..

ojka

bingham, život ťa naučí, keď musíš, tak musíš :DDDD ľudia na vinohradoch (čo je prvá zastávka po BA), už mali problém nastúpiť a vlastne ani nenastupili, a tí ľudia čo si kupili miestenku, tak tí sa na ich škodu ani na miesta nedostali, nemali šancu....
system, presne tak, telo na telo :DDD len v niektorých prípadoch to moc príjemné nebolo, tie nie moc príjemné pachy mi u niektorých moc nesedeli ((((((-: