Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

system

jankaaa presne ! ja viem pisat jedine uvahy :D ostatne nic, a presne to mam namysli ze nemozes ctrl+c a ctrl+v :D vypracovat si to nemienim dat niesom debil, bud to zvladnem sam alebo nezvladnem vobec, chcem byt na seba hrdy ak spravim Bc. a nie na niekoho kto mi to napise. 30 stran neni vela ale ani malo :D a isto je to 30 stran ? niekto hovori ze 50 niekto ze 60 niekto ze 30 tak som vedle jak ta jedle :D

ojka

lost, s tými titulmi si ma dostal :DDDDD
jaaaj, tak pedagogická, to by som tiež rada vyskúšala.... ale nuž, už si ma uchmatla iná škola...
a nerozmýšľal si niekedy, že sa chceš vrátiť na šklu? i na inu?

lost

ojka, no mali sme tam. jedneho, na ktoreho nezabudnem a volal sa

Híc

a 10 metrov pred a 5 metrov za menom na tabuli mal tituly :)

ale nechodil som isto na tu ktoru myslis :)

to neskor (ale na inej, len nejake obchodna akademia potom).

ja som chodieval do TT, na pedagocgicku :)

ojka

janka, ja som neznášala už asi na ZŠ i SŠ slohové práce, tak si predstavte aké to bolo pre mňa utrpenie :D a to teraz mám akože ešte písať i bakalarku ((:

jankaaaaaaaaa

ja sa tiez bojim bakalarky. nikdy som nemala rada take zadania kde trebalo pisat a take to veci. radsej mam ked treba nieco rysovat, pocitat a td. ale pisat tolko stran? a vsetko svoje tam pisat, nic neopisovat... aaaach , neviem jak to zvladnem. ale zase 30stran nieje vela :D ci kolko treba na tu bakalarku

ojka

system, a aku maš teda temu? (:
ou, no tak vidím, že matika hýbe svetom... derivácie som kedysi mala rada, ale ja som vždy pohorela na integráloch, tym som nevedela prísť na chuť....