Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

*inko

:D
no, som to dokašlala
ale no tak... o dunaj sa nedelím, ty nemáš nárok zúfať:) neboj aj fešanda bude nejaká...a ty máš nejakú konkrétnu predstavu?
máš pravdu, tú guľu treba vymeniť:)

123nezufaj

idem do sprchy, dat sa dokopy a vyrazam na to pivko tak Ta opustam inko :) a tu guľu carovnu prosim Ta zahod bud tak dobra hej? :D

*inko

nee..ja nie som nervák :D keď je zle, tak nenervujem, ale čuším.. a to je vraj ešte horšie ako keby som kričala
hmm..neviem, dávno to už bolo..to som bola ešte hlúpa :D ale nie, nešiel mi enter, alebo nejaké tlačítko..a rada šrobikujem a rozoberám tak som skúsila, no
v mojej guli vidím veru...joj no nechci vedieť :D
vidím tam kňazské rúcho nezúfaj... ty sa ženiť nebudeš :D
ale nezúfaj, kňazi si tiež žijú fajnovo :D

123nezufaj

nie nerozoberal som este klavesnicu :D a verim, ze to ani nebudem potrebovat :D A ty si preco rozoberala klavesnicu? Nebolo to nahodou tak, ze si do nej od nervov trieskala? :D

fiiiiha ty mas carovnu gulu? To urcite v nej vidis aj moju nastavajucu :) jeeeej :) ako vyzera?

ty si trdielko riadne teda :D :D

*inko

páni, ja mám aký dobrý odhad:D
alebo len dobre vyleštenú tú moju čarovnú guľu v ktorej vás všetkých vidím, ktovie:)
práveže minule som si tam išla trochu v kľude posedieť a aj to vtedy prehľadávali dunaj :D lebo vraj niekto vykrikoval že si skočí
tak som začala zúfať ešte viac :D

tak uznávam, klávesnice vedia niekedy narobiť nedorozumení :D rozoberal si už niekedy klávesnicu? ja áno:D také malé srandy sa z nej začali sypať... nešlo to zložiť naspäť ale

123nezufaj

no tak to sa Ti tam musi pekne teda zufat :) aspon to miestecko odlahci situaciu a aj ked zufas tak Ti mozno fajn ak si smiem dovolit tak napisat :)

Nevyhovaram sa na klavesnicu to proste tak je :D :D

a ano mas pravdu som tmavy :)

*inko

naondulovať? :D
a ozaj, ty si blondiak? alebo tmavý? podľa mňa tmavý :D
ále, takto sa vyhovárať na klávesnicu..to sa nepatrí:D radšej menej chlípkaj
a to moje miestečko je v tráve pri briežku dunaja

123nezufaj

no na odchode som bol z fora kedze si uz odchadzala, ale na pivko mam este cas :) vcera som siel okolo 3/4 na 9 takze mozno aj dnes to tak bude :) v podstate este nie som ani s kamaratom dohodnuty, ale myslim si, ze pôjde :)
:D :D no vlasky si jedine musim upravit nagelovat a idem :D :D