Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
jankaaaaaaaaa
ja by som napisal o dochodkovom systeme :)
napisal by som na 1. stranu ze "pozor, podvod"
a potom by som tam len nakreslil taketo nieco
hollywoodjesus.com
a co viac by som o tom kecal :D
tak ako byt to na mne, zrusim vsetky limity :) student co by chcel prejst, by to aj tak neurobil na 2 strany :) no ak by to bolo vystizne a komplikovane napisane (vyhodil by slova ktore nemaju informacnu hodnotu, len esteticku, ale v slovencine sa to velmi neda, kdezto v EN sa to da kraaaaasne) a mal by to aj na 10-12 stran :)
lost: diky zartujem ;) :D:D
jankaaa: zvysok je vpodstate podstatnejsi nez nepodstatna podstata :D
system: niesom na intraku , zvyosk je nepodstatny :D
lost: mas trocha skreslenu predstavu o tom co je bakalarka. to ze 30stran, alebo x stran to je orientacne. moze byt aj viac aj menej, ale zase neviem si predstavit bakalarku na 10stran.. alebo 20.
jankaaa: a ty mas aku fakultu a aku temu ? aa na akom intraku si ? :DDDD (ak to neni tajomstvo) :D
lost nenadavaj mi :D :D:D
no hej ja sa neznasam ucit naspamet ani hviezdoslavov kubin som neznasal, a jo nepocitaju sa vraj strany ale znaky :D:D:D:D
ojka, tak ja nemam uz sancu "vypadol som z toho" co nevidis, ze uz som stary? :D
neviem na ktoru by som isiel, nieco co by som robil "zo srdca" a nie len pre $ a z donutenia :)
viacmenej neviem co by som chcel robit aj celkovo, v zivote :)
a to je uz dost blbeeeeee :D
jankaaaaaaaaa,
no mozno, ale neviem gramatiku (vysoke naklady na korektorov :D ) plus, netusim o com by som filozofoval :)
system: neviem, mne sa zda ze 30stran..
ale to bc spravili uz vseliaki ludia, tak snad spravime aj my :D a uz velakrat som pocula o ludoch co to odflakli, alebo napisali za par dni, takze snad to nebude take tazke. neviem :D ale mne sa to absolutne nechce :D
inac to je dalsia BLBOST, ze musi byt xy stran..
totalne retardovany system :)
nech pride ku mne ten autor a hodime rec, seriozne..
ved aj samotny Einstein povedal, citujem, "If you can't explain it simply, you don't understand it well enough. "
(nenasiel som SVK verziu)
dalsi ktory ma co to do seba "Radšej podstúpim hocijaký trest, len nech sa nemusím učiť naspamäť."
a
"Učivo rozumiete bezpečne vtedy, ak ste to schopný vysvetliť vlastnej babke.
"