Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka tie sardinky mohlo byt celkom priemne, telo na telo :D romantika :D:D:D
inko: no ved preto :D
ahoj ojka...tak neviem ci by som zvladol take cestovanie...teda :DD
viete ako som ja dnes 3 hodiny cestovala? takto:
Meškanie vlaku, sardinky vo vlaku, sardinky vo vlaku vo vlastnej šťave, sardinky vo vlaku vo vlastnej šťave namačkané na WC, sardinky vo vlaku vo vlastnej šťave v príjemnej spoločnosti,.... no radosť so mnou cestovať. Vivat železnice..... (((((-:
pche, len polovica z vás asi išla na tu kofču, von, za návtevou a kdesi neviem kam... tssssssss
zdravíčko (:
inko, jo, ja som so svojim rozvrhom spokojná, až moc (((-: v štvrtok+piatok budem môcť chodiť veselo do roboty no a tie dni predtým, no uvidím
hej, hej, UP je učto poisťovní, ale to by bolo až moc krásne, aby sme boli v jednej prednaškovej miestnosti, to by sme boli jak blízko :D podľa mňa pošlú niekoho od nás k vám, špeci na vašu fakultu prednášať... či chodili ste niekedy aj do našej budovy na nejaké prednášky s inou fakultou? (:
inak, tu pesničku, čo si sem dala hádať, to som hned uhadla a ked som si pustila aj klip, čo sem bingli dal, tak som sa len uistila, to je super pesnička (:
oooooukej, nezufaj, ojka prišla na scenu, tak to tu roztoč a začni čarovať :D ty kokšo, ale rýmovať odo mňa nechcite, dnes som taká zničená, že ledva ťukám do klávesnice....
inko, nezufaj, sa tu hráte na dohadzovačov? tak už toľko nezufajte ani jeden, ani druhý a no tak sa dajte vy dvaja dokopy a bude :DDD
(-:O
:DDD
system :))) jasné že ťa mám rada..ve_ď ty si taký milý hošánek :D
inko csss ta ty tak ku mne ? a ja som myslel ze ma mas rada :( smrk
ja mám toľko čo ojka a laurina :D
myslím, že všetky máme 23 a s ucháňom ako ty sa nebavíme :D
my tu máme všetci pod 25, iba Weva má tuším 27