Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

system

no ja mam taky odbor ze ekonomika spojena s informatikou :D tak som si vybral bakalarku z ekonomiky a bude treba aj programovat :D ze experimentalna ekonomia, nema k tomu niekto nieco ? :D (knihu) v SK je toho minimum budem musiet prekladat z EN co je aj dobre a aj zle lebo EN neviem :D

lost

pozitivna nalada je NUTNA kazdy den :)

som toho zivym prikladom :D:D:D

teda, pokial odpocitam tie dni co mi trosku kapanaek sibe :D

system

z matiky opravak ? :D ojka ja som matiku 1 prenasal a v 2. rocniku som spravil zapocet na poslednu sancu a s minimalnym poctom bodov, skusku to iste az na dekansky termin (3.) :D a matiku 2 a matiku 3 som preniesol do 3. rocnika :( dammit :D ano ano bakalarku uz mam ale neviem neviem ci som si dobru vybral, mam trocha strachy z teho :( teda neviem ci sa mam smiat alebo plakat :D ale momentalne mam naladu na smiech :D

ojka

system, však tu kecaj ((-: matiky u nás na škole som inak neznášala, z toho som mala kedysi aj opravák (-:O
a čo tá bakalárka? už máte temy? či vy si vyberáte? navrhujete? (:

ojka

lost, to zvonenie bolo R.E.M.-ko? ((((((-:
no ja najradšej veru vlaky.... na šoférovanie sa necítim, autobusy mi horievaju a vybuchujú pod zadkom, lietadlá neprichádzajú do úvahy, takže VIVAT ŽSR :DDDD to že meškávajú takmer vždy, keď cestujem ja, na to som si zvykla :D