Prečo ešte nespíte?

123nezufaj

Inko, ale vcera som mal dve pivka aj som to tu napisal, ze som mal a ako narokom mi vynechavala klavesnica :D ale fakt tak som si povedal, ze ta oni si uz o mne isto nieco myslia :D

inko a na akom miestecku si zufas mi povies?

*inko

a ty kody odchádzaš? ja som myslela, že už si na odchode..tak potom zotrvaj ešte :D
či už si pripravený? oblečený, namaľovaný? všetko ako má byť? :)

*inko

nezúfaj, ja si na teba zase spomeniem vždy keď som na jednom mojom miestečku a kde si tak potichučky zúfam
teda dosť často :D
tak potom sa tu príď ohlásiť :D že či to bolo len jedno alebo viac... uvidíme či sa ti nebudú motať písmenká :)

123nezufaj

zajtra mam volno tak ano dnes pôjdem na jedno :) mozno aj viac :)
drz sa Inko :) a pamätaj po prve, ze nezufaj :) a po druhe, ze stale ked idem na jedno tak strng aj za Inko :) ahoj

*inko

ale isto sem niekto príde nezúfaj
pretože väčšinou to býva tak, že akonáhle odídem, tak sem nabehne celá banda:D neľúbim vás!

tak pekný večer aj tebe nezúfaj, ideš na jedno? :D

123nezufaj

inko nie nie ja nie som hoden to tu drzat pri zivote :) na to tu su ludia co tu uz nieco maju za sebou :D takze aj ja sa poberiem ahoj a prijemnu navstevu :)

*inko

šťastný to človek, čo nedozrel na moju úroveň :D
nezúfaj, drž to tu pri živote..alebo minimálne v bdelom stave,ja idem vítať návštevu :)
tak pekný večer vám všetkým

123nezufaj

no nespominam si kedy sa mi to naposledy stalo :) to musis odhadnut ku komu si co dovolit a aky humor pouzit, ale skratka ak to niekto nepochopi tak si predovsetkym nelam hlavu :) tym padom este nedozrel na Tvoju uroven :)