Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lost

jaj tam je napr obsah :D
tak to ako za stranu nepocitam :)

niektore temy by som s radostou vypracoval :D len skoda ze zijem tak neskoro, uz nie su velmi aktualne :)

system

10 stran sa da :D napr su diplomovky ktore maju asi 2 strany, ale to napisali nejaky ludia ktori maju IQ cez 160 nejake matematicke dokazy a pod. na ktore by normalny ani nenormalny student bezne neprisiel.

lost

skusim :)

napr mne sa nepaci navod na obsluhu pracky :D

tak vela textu a tak zbytocne :D to u pridem na to sam "pokus-omyl" metodou :)

jankaaaaaaaaa

lost: precitaj si co musi obshovat bakalarka a co to vlastne je :D a potom pochopis ze na 10stran sa to neda :D aj ked vyhodis vsetky vety ktore su tam len z estetickeho hladiska :D

lost

ja som neznasal kubin, ved neviem recitovat, tak neviema bodka :D

neznasal som aj eseje a take veci, lebo tam bol limit, a na mature som dostal len 45% z svk :D 3 strany LOL, pisal som aj tak bludy

no na EN som mal temu ze "list kamosovi" a tam som mal 90% a ledva mi stacil limit (presiahol som ho bohuzial :D ) a na 90% :P pritom som stihal kamosovi vypracovat jeho maturitu :D

(z toho mi vypliva, ze limity su uplne zbytocne :) mali by byt len orientacne, nieco ako "doporucena dlzka" ) ale urcite nestrhavat % za nedoshianutie/prekrocenie ako u nas

(mozno to tak vlastne aj je u tej baka? :D)

lost

lezne pochopit tak komplikovane nahusteny text by bolo zlozite pochopit :)
i ked otazne je, ci by to student zvladol napisat, to by fakt musel studovat filozofiu :D