Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

jankaaaaaaaaa

v iq teste mas rozne ulohy. zamerane na slovnu zasobu napr., na logick rozmyslanie, na pocitanie z pamate, na pamat a take podobne. a jasne ze ide o cas. neviem ako by si to chcel zmanipulovat :D lebo tam ziadna odpoved nieje spravna ci nespravna, len ide o to co zvolis ty, ze teda co si ty myslis. a potom sa oto vyhodnoti co si na aku otazku odpovedal a za aky cas si to stihol.

lost

system

mozno by sa dalo u psychologa zistit :)

nam to gymnazium zaplatilo, ja som mal smiesne nizke :D ale tak, to boli take otazky ze az :D

chcel by som s tym kto to hodnoti aj pokecat ze preco je to tak, ked mi len trepne cislo, tak neviem preco.. a neviem kde som urobil chybu, tak sa clovek nevie ucit :) tak sa nerozvyja..

napr sme tam mali ze , dajte dovjicu slovk, tora sa najviac k sebe hodi
formula, kolesa, start, asfalt, ciel, pretekar

(btw, start-ciel asi nie je spravna odpoved)

lost

ak by som vedel podla coho sa v iq teste vypocita iq, tak by som to vedel jednoducho zmanipulovat :)

neviem ci je tam aj cas, respektive ktora otazka ma aku vahu a ci aj poradie ne/spravnych odpovedi zavazi, v neposlednom rade percentil je dolezitejsi :) i ked 1Sd je asi 15IQ jednotiek.. neviem no :D

lost

lebo vzdy ked sa ma niekto opyta kolko mam iq poviem 92 :D

neviem preco :) znie to tak, ze sa zasjmeju ze "haha, tak ty nie si konkurencia, teba nezstrelim" :D

jankaaaaaaaaa

lost: sak studovat sa da v kazdom veku. vyhovorka ze si stary je trapna :D a existuje vsela odborov a vela skol na slovensku, nieco by sa naslo urcite :D