Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

system

funguje ale to sa mozno krati nejakym koeficientom z casu za ktory si to odpovedal a pod. :D sak chod na nejaku psychologicku skolu vysoku a zisti to tam :D aj mna by to zaujimalo :D

jankaaaaaaaaa

teda ze je tam obrazok ten klasicky s hracou kockou a uloha je , ze treba zistit ako vyzera z daneho ineho pohladu... lenze moze tam byt taka odpoved ze normalne by cloveka napadlo ze to bude vyzerat prave tak ako je odpoved A ale po hlbsom zamysleni, alebo clovek ktory ma super predstavivost zisti ze tam je nieco chybne na tom obrazku tak dojde nato ze ta odpoved nieje "spravna...
, alebo v odpovedi B moze byt nieco take co vobec nedava zmysel, a v odpovedi C bude to co tam bude v skutocnosti,

lost

resp: musi existovat "kombinacia odpovedi" ktora ma "maximalny pocit QI bodov" :)

ak by som mal nekonecno pokusov, zistil by som ako byt najlepsi :D

resp. zistit "kodovanie" IQ testu, resp. ziskal skusenosti ako si myslia ze vysoke IQ ma vyzerat:)

lost

jankaaaaaaaaa

ale myslim tak, ze
1 odpoved je za napr 1IQ bodu
2 odpoved je za +2IQ
3 odpoved napr za 1/2IQ

ci to tak nefunguje ?

jankaaaaaaaaa

lost: tak nejde len o cas, lebo napr. v tej A odpovedi mozes zaskrtnut nieco co je uplne nelogicke, nieco co absolute nejde dokopy. napr. pri ulohach na predstavivost. ked tam mas taku ulohu, tak da sa aj povedat ze je tam nespravna odpoved, ale niektora moze byt viac nespravna a ina menej nespravna :D a jedna uplne spravna :D

lost

cize mozem dat vsade ze
a,a,a,a,a,a,a,a,a a potom ak to dam za 10 sekund, tak budem mat vyssie IQ ? :D

skor by som chcel taky viacdenny IQ test, napr ze neviem kedy a neviem kto ma testuje, ale testuje ma.. :)