Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lost

mne povedali ze som typ cloveka, co sa hodi za pas :) udajne ze staci mi prikaz a ja to splnim, a ja som jej na to povedal ze ano :D

lost

system

lenze ja som tam chcel napisat ze "prave som na dovolenke, pretoze deti su este v skole, tym padom budu prazdnejsie plaze" ci nieco take.. lenze za to by mi povedali ze som magor :D

system

my sme napr. v skole mali tiez nejake testy ale to boli na zamestnanie a aku vysku by si mal ist alebo pod. boli tam matematicke ulohy, a na pamet a potom kocka a 3D si mal hadat co tam sedi a co nie, a na koniec kreslit strom a postavu ci co... ale IQ to nebolo len nam potom na vyhodnoteni povedali co sme mali najlepsie a co nie, a aky sme typ cloveka a blbosti, a ja som pamet a matiku mal zle zle a tu kocku 3D som mal excelentne :D vraj som mal ist za architekta :D alebo dizajnera :D A sak co mozno aj pojdem :D :D

system

7.5.2030 by bol utorok mal by som skoro 40 tak predpokladam ze vsedny pracovny den, niekde v kancelarii s nohami na stole :D:D:D

lost

mne sa pacilo, ze v poslednej ulohe sa pytali "ako si myslis ze bude vyzerat tvoj den v 7.5.2030"

skoda ze sa tam dala dat len 1 varianta :)

jankaaaaaaaaa

tak neviem co tymi slovnymi ulohami konkretne testovali :D ale asi v tom nevynikas. kazdy ma na nieco ine. ja som napr. uplne pohorela v ulohe na pamatat. uplne zle... a kamoska mala tu ulohu bez chyby, alebo len s jednou chybou

jankaaaaaaaaa

jaj tak to hej, lenze tie testy sa stale liysia(?) od seba a na jednu ulohu moze xistovat xy variant testov.