Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ja som toto riesenie nenavrhoval, no ten kto ano, nemal velku potrebu po svetle.. aj chcem vela prirodzeneh osvetla, mam ale 10W na 1m2 - chcelo by to ale tak 15, mozno 20W :) a tienene (alebo minimalne tak, ze si nastavim ktore bude a ktore nebude svietit, ak nie intenzitu svetla.
v celom byte ich mam vyse 50, to bude sranda toto zivit.. a vymienat..
ziarovku vymenit je hracka, ale dostat ju spat tam do toho "bodu" to je uz horsie :)
daju sa ale nastavit, kam maju svietit, nesmerujes si svetlo tam kam chces?
boze chlapce... co skusas:) ja som raz drzala brutalne horuci tanier..asi 6 sekund to trvalo kym som presla od mikrovlnky ku stolu a nechcela som to bachnut na zem...taktooooo som kricalaaaaaa ale nepustila, hehe :)
takto na sebe experimentujes?
a ty stále tvrdis ze mas 33 ano? :D
Kolko ich mas a kolko mas m2 v izbe ?
ja mam doma zasobu klasickych ziaroviek
halogenky neznasam
tak pockaj, si si robil zarty s tym lustrom nakoniec? :D
hento druhe- to su bodove svetla ze? ci nie? no omega..to viem aj ja vymenit dokonca..tiez mam v izbe zopar...ono len stlacis taky pliesok a svetlielo vyskoci a potom sa to iba odsrobuje, nemalo by to byt az take komplikovane ako opisujes tam dolu
inak... mas z toho dost svetla v izbe? lebo u mna je to take slabucke, vyzera to pekne ale nesvieti to moc
ccc, ja by som mala urcite nasledky aspon tri tyzdne,macat sa vo vriacej vode.
kupim 10 a budem mat pokoj :D
ojka, No vidis, to je dobry napad :)
omega, však odmontuj a choď s tým do obchodu a spýtaj sa či také nemajú... potom máš istotu, že nekupiš žiadnu bujačinu :D
inko, hej, to pijem to moje veľdielo (((((-:
eeej, ale na vypálenie bacilov? to si pýta asi niečo tvrdšieho :D teda nie že by som testovala, ale počula som (-:O
a to ťa už ako dlho drží?
inko, ja nemam strach strcit ruku do zastrcky. robil som to z nudy.
mimochodom, dnes som strcil ruku do vriacej vody, ked som odtial vytahoval maso. myslis ze som OK ?
nevie niekto, ako dlho vydrzi ruka vo vriacej vode? nevsimol som si deformacie, ale bol som tam maximalne 1/2 sekundy, 3 prsty asi..
Hlad je svina..