Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka :D ten psychoterapeut bol super
mne pri slove ziarovka napadne stryko Fester :)
alebo Edison..och, aka som inteligentna :P
no dobre. dost bolo srandy..takze ojka, co to pijes? ja mam tiez chut na nieco
ten o ekonomoch nepoznam :) dobrý :))
inko, ale tak si písala, nie? :DDDD ach, keď mám takéto stavy za triezva, tak by som piť asi aj mala začať, nie? ((-:
keď je reč o žiarovkách, tak ma napadlo:
-Viete koľko policajtov šrobuje žiarovku?
-odpoved: 6
-jeden sa postavi na stol,4 chytia stol a krutia s nim a ten 6. dava medzi dverami pozor ci nejde elektrika (((-:
alebo
Viete koľko policajtov treba na výmenu jednej žiarovky? Dvoch. Jeden krúti policajta a a druhí drží žiarovku.
alebo
- Koľko ekonómov je treba na výmenu žiarovky?
- Žiadneho. Ak bude výmena naozaj potrebná, vplyvom trhu sa žiarovka vymení sama. (((((-:
alebo
Koľko psychoterapeutov treba na výmenu žiarovky?
Stačí jeden, ale tá žiarovka sa skutočne musí chcieť zmeniť.
Oh, musela som si niečo pogúúúúgliť, neviem prečo ma pri slove "žiarovka" napadne slovo vtip :DDD
frk.sk
nie, my sme zavisli kazdy samostatne :))
jaj ojkaa :D ale sak z listov som chcela nieco naaranzovat...tomu sa hovori prezentacia? ved prezentacie..su len tie powerpointove, ci zas som nieco zmeskala? :)
jajka..a nie ste vy s omegom manzelia? :D ked tak nad tym rozmyslam...on je potme, ty si potme... tvoj muz to nevymenil lebo je to omega? :D
video z listov? ojka, co si si chlipla
mesiac si odskočil? :))
ty pocuvaj..to nebude len čaj s rumom..ojka ojka..aspoň ty nepi a drž tu úroveň :)
omega :) ty ma len utvrdzujes v tom ze nemas 33 rokov :D
pis si, potrebujes k tomu:
1 stolicku,
1 ziarovku,
1 pravu alebo lavu ruku..vyber je na tebe
a tocis a tocis..len nespadni:)
nam vcera praskla v predsieni, tiez ju nemal este kto vymenit :)
omega :DDD ja som tento týždeň menila už dve, zhodou náhod nám pukla jedna v kupeľke a druhá v izbe, keď som šla zažať svetlo, že jaká náhoda :D
inko, zlatúšik, ja som myslela, to video z tých listov, čo si písala Dnes 10:44, som sa asi kapánek špatne vyjadrila (((-:O
no, veru , na balkone inak sviežo.... ale mesiačik mesiac zlatistý, čo bozkával brezu na listy teraz nejak nevidím, asi si kdesi odskočil (((-:
ale tak vieš, ja mám kopu spolubývajúcich, čo asi nemajú čo robiť, tak sem tam sa niektorá vyberie na lov do obchodov :DDD
omega, ja cestujem veľmi rada (: a bolo to ďaleko za tvojou rodinou? (: či žiadny veľký výletik?
Kto bude tak ochotny(ochotna) a vymeni mi ziarovku? :)
Prave mi odisla.. A mne sa naozaj nechce.. ja to neviem :(