Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
chodte uz spat !!! :)...vlastne vytvory...ale pekne pekne...musim uznat...ja by som sa do takeho niecoho radsej nepustal... :)
omega :DDD ja tú túto srandu zažívam už veru tie dva roky a ostatní sa časom popridávali, ale tak musím pochváliť pár skalných oddaných duší , čo tu som mnou oxiduvavavavajú dosť často a to chuchmák s chuchmáčkou:D
tak je? ((((-:
ja som inak tiež kedysi skúšala namaľovať žiarovku na červenožlto, ked som bola malá, a tiež mi tá temperka na tom moc nevoňala :D mladučké, sprostučké :D
inko, môže byť, tu sa uchytí každá téma predsa :D
ehm, omega, ale aby si vedel, niekedy sa vieme tváriť aj seriozne, pane :D
jajik, ty si šla tiež už do postele? tak pekné sny ti prajem (:
jeej..tak ked este nespis, hod prosim :)))
takto dobre som ta odhadla? :)
ano hod sem..cely byt...
ja tapety nemam zatial :( ani japonske zavesy...ale zato si malujem po stenach vlastne vytvory :)))
omega..iba tato tema je tu dva roky..my sme tu ovela dlhsie :)
ojka ozaj a vy ste si kedy a ako zacali pisat s binghim? ako ste natrafili na seba? :D
my sme sa hadali najprv o vitamine C :DD a potom to slo
hmm, vas som mal spoznat pred istym casom, nemusel by som si lamat hlavu so zariadovanim :D
mam dat foto ake tapety su v izbe ? :D
ojka, jasne ze aj o svetlach sa da vykecavat :D
nabuduce preberieme travniky :)
iiii a omega ma urcite doma japonske zavesy..na to sa ho budem musiet opytat
a ked nie zavesy..minimalne nejake smrncovne tapety :)
Inko, jaj no tak sa da, ale takto sa neznizuje cely plafon :) I ked, je to pracnejsie tie schodiky :)
ojka moze byt , dik :) . a inko :D no vidite, aj formalita moze byt zabavna :D hlavne tieto "oznam berieme na vedomie"
to by ma zaujimalo, vy ste tu vsetci od zaciatku? teda 2 roky tu mate takuto srandu den co den ?
jajka001_ no ved vstavat o 13:11:11 (13.11.11) :D :)
A ked si myslite ze som blazon, mali ste ma vidiet pred 15 rokmi, ked som namaloval ziarovku na modro (farbou) aby svietila na modro. Lenze.. Tak to neslo :) bola sranda, ked to zacalo horiet..
omega da sa aj bez schodov predsa, ked mas znizovany plafon :) tak mas potom medzeru medzi sadrokartonom a plafonom (povodnym)
su tam schody, lebo inak by sa to asi ani nedalo, ryt to do plafonu :) a blo by to prilis vysoko :D ale hlavne esteticky by to bolo fadne..
svetla su bombasuper vec.. :D uplne menia charakter miestnosti, respektive jej ho davaju..