Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
poznam vacsich blaznov :)
moja izba je 6x6 krokov :P
jajka bozechran :D to vyznelo akoby som omegovi naznacovala ze je hlupy..to nieee :) len je na svoj vek strasny blazon :D
podla mna nie len mam pocit ze inko si mysli ze ludia po 30ke by mali byt mudrejsi:) neviem preco :)) ja mam pocit ze mi mozgovej hmoty ubuda :)
svetiel mam v izbe 5, ale vymeru neviem
ta izba ma..hmm..idem si ju odkrokovat:)
hmm..takze je to 8 x 7 krokov :D
problem je, ze neviem kolko moze merat jeden moj krok..ale nemam dlhe nohy, tak fakt neviem :D
a ty si tiez myslis ze som OK ked krokujem izbu o jednej rano?
no a v obyvacke mam osem svetiel, a tu odkrokovat nepojdem :D lebo to by bolo uz ozaj divne..ale aj tam to slabo svieti...ale za to si mozem sama :D upozornovali ma na to... a ja som chcela po svojom :)))
ja ich mam aj v kupelni, ale tam sa na nich usadza dovny kamen casom, cize treba ich utierat.. (alebo kaslat na to a casom vymenit, no lenze potom sa straca intenzita).
inac maju krajsiu farub svetla ako LEDky, ci nie? nie su tieto halogenky rovnako farebne (teple?) ako edisonky?
jajka001_, to znelo ako keby naznacenie ze nie som mudry? :D :P
*inko, poznam 50 rovneho cloveka, co isiel do lesa na vlastnu past, skusit ci prezije :) ja som to urobil, len preto, ze som chcel vediet, ako narocne je obist (neposluchnut) pud seba zachovy.. asi na 10ty pokus sa mi to podarilo.. nie je to take lahke ako sa zda ze "strc tam ruku a basta" .. :) ta voda vrela (bola stale nad ohnom) a ja som odtial vyberal maso ktore som nevedel trafit (pod vodou su objekty inde ak osa zdaju)..
uz to ale robit nechcem :D
inko - raz som chytil 200+ stupnovy plech, mokrou kuravicou, a potom som sa naucil, ze voda vedie teplo rychlo, ta rukavica proti teplu bola bezenna .. za menej ako 1 sekundu som to citil a musel som to preniest niekam, nechcel som to kura hodit o zem :) moj obed :D
hentaku ziarovku halogenku mame v kuchyni...vypalenu asi pol roka :))) tiez tak ze tri su tam takze dve este svietia
inko, odkial beries ze ludia cim su starsi tym su mudrejsi? :)