Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
inko, neboj, nepíšem, to by som si nedovolila :DD , 4 strany je pre mňa rekord a stačilo :D aj zajtra svitá :D len ma fascinuje, že ako dlho sa dajú rozoberať témy na žiarovky, zlaté (((-:
omega, pane, dovoľujem si vám touto cestou zaželať krásne sny a dobrú noc, môže byť? :D
akoze..vy ste ma s jajkou zle pochopili :D ach jaj
ja netvrdim ze ludia po tridsiatke su a maju byt seriozni :D
tak dobru noc aj vam pan Omega. Vas oznam berieme na vedomie.
:)))
ok tiez prajem dobru noc:)
a to som si zas myslela ze sa cez vikend vyspim:)
tristvte metra na jeden moj krok je vela..to bude menej :)
Vážené dámy, vážený páni, touto cestou Vám oznamujem, že nastal môj čas na šlofíka a tak Vás opúšťam a zároveň Vám prajem požehnanú dobrú noc.
(lepsie? :P)
omega, moze byt..ja mam velku izbu :)
kedysi sa v nej tlacili moje dve sestry s brachom chudakom :DD a potom usiel z domu..ale nie :)
a pre mna samu je ta izba dost velka to je fakt, fu a ake su silne tie svetla to netusim a navrhujem kaslime na to :D
ja uz z postele nevstanem:D
ojka kde si? dufam ze uz nepises? ked nepisem ja, nebudes ani ty :D
omega a este k tym svetlam..pytal si sa , ci si ich viem nastavovat? myslis uhol?
hmm..neviem:)
wow, takze ty musis mat pekny bytik...tolko svetielok...mne sa to tak strasne paci :) a mas aj take "schodiky" z plafonu? alebo to mas nasadene len v rovnom plafone? lebo ja mam aj take tri schody
Pravdupovediac, mam pracu kde sa nemozem velmi usmievat, teda mozem, robim aj tma srandicky,ale odtial potial :) Tam musim byt vaznejsi a tak na nete sa clovek odreaguje, ked hlavne vidi, ze ludia na druhej strane nevyzaduju smrtelnu vaznost,serioznost...
A pravdupovediac, neznasam byt vazny - nemam na to vlemi naladu.. naco byt vazny :) sice rehotat sa a robit si srandu z cohokolvek tiez nie je vyhra.
No kto dokaze urcit hranice medzi srandou a vaznostou? Alebo aky je koeficient v tejto problematike, ktory potrebujem aby som nebol daleko od medianu? :)
inko - a neda sa to riesit doplnokou lampou svietiacou hore na strop ? (ak je biely?)
1 krok by mohol mat 3/4 metra
8*3/4+7*3/4 to je 32 metrov m2? to mas nejaku velku izbu :P a len 5 svetiel? :-O nevies nahodou kolko maju W ?
ak by si tam mala tie najsilnejsie, neviem ci su 75 alebo 100 W
tak to by bolo 375 - 500 W
to by malo stacit (ale mozno nerovnomerne rozlozene)
no ale ak tam dali 20W, tak to bude malicko :/
jajka, zle si myslis :DD
ale asi na zaklade toho ze tu omegu stale upodozrievam :) tak ale ja si nemozem pomoct...stale v nom vidim max 25 rocku osobu
ale ved to je dobre..aspon je s nim veselo :)
nech mu to tak dlho vydrzi