Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
fiiiii..aký luster
:)
Ale nie, taketo nieco:
www.swsd.sk
Len dufam ze to nedam na stolicku pred spankom a rano si na to nesadnem :D To by bolelo :)
omega, no fuha, to znie ozaj komplikovane, ale aspon nie si v tme..a si si istý že tá jedna je tiež pod prudom? :D vyskúšaj :D ja budem vo dverách stáť a pozerať, či nejde elektrina.. tí ojkini policajti ma inšpirovali :P
hmm, ojka, to je ten čaj, ktorý si robila ty sama, však? :)
čo by som si dala? no ja som stále prechladnutá..a úplne sa mi žiada niečo na vypálenie bacilov
Inko a ja som nebol po tme, este 8 kusov svietilo ;) mam doma nieco taketo: www.antik-starozitnosti.sk
Ako bezpecne je zapalit si v byte faklu? Inac mam tu aj dost sviecok, to bude aspon romanticke :)
ojka
haha, po tomto musi byt vymena ziarovky radost! :D
problem je, ze neviem ako silnu ziarovku tam kupit, to je asi halogenka.. ale snad to zvladnem :) den po tom co som prisiel domov hm.
*inko, nie toto sa netoci, toto je taka blbost, kde musim odmontovat vela veci :) a potom nakablovat, lenze to sa nerobi po tme :D (a sice mam tam este 8 ziaroviek, lenze potom aj ta co nejde je pod prudom), takze par rokov to takto este moze byt :D nikto si nevsimne ze jedna nesvieti :P
inko, ten strýko mi tiež beha po rozume ((-:
čo pijem? momentálne mám pri sebe na nočnom stolíku šálku horúceho výborného domáceho pečeného čaju (((-:
ty by si si čo dala? :D
jajka, ja zakaždým objavím nejaký nový vtip ((-: tiež som ho nepoznala...
ja som ten o ekonomoch prehliadla :D
ojka, to je ta nasa neviditelna ruka trhu, pamatas :D Adam Smith Pojednavanie o povode a podstate bohatstva narodov :D :D boze, take dristy v tej nasej skole