Prečo ešte nespíte?

*inko

a ty myslis na aku inu prezentaciu?
ja teraz nechapem :)

a no..tak ja som si to asi nejak zle vyratala s tym rozsahom :D hmm..ale co som listovala nejake prace, tak mali aj okolo sto stran..ked treba 60, tak to je len a len dobre

jeeej..ako ti je dobre na tom balkone :) brrr..vrany:) a co mesiac? co robi moj mesiacik :)

tie tvoje spolubyvajuce nakupuju kazdu sobotu? no des... to su take pipky? :)

0mega

Ide tu niekto do nepalu? wow to by musela byt zaujimava praca :)

ojka - cestovanie za rodinou a do prace na skok nieco som tam cez tyzden zabudol :D ..

ojka

omega, tak tak, čo ťa tak za celý deň zničilo? moje spolubývajúce boli napríklad na nákupoch, nič nekupili a su zničené jedna radosť :D ale teraz neviem, že či z toľkého chodenia alebo z toho, že nič nekúpili :DD

ojka

inko, mňa to vrtanie sa alá rak ešte len čaká (((-:
noooo, to bude asi tým, že asi každá myslíme inú prezentáciu :DDD
fuf, ale 100? neblázni, to môžem rovno dizertačku písať :DDD
však to má mať dokopy 60-70, nie? lebo inak, ... nestraš ma :DDDD
nooo, a ja sedím na intraku na zadku, lebo ma povinnosti nepustia a od rána ma nejak gebulik bolí, tak sa chodím vetrať na balkon a rátam vrany na stromoch :DDD (to myslím ale inak vážne :DDD býva ich tam veľa...)

jajka001_

nastup 1.12 na min 6 mesiacov, potom vyprsia turisticke viza. ak by bol obojstranny zaujem, moze dobrovolnik ist na kurz nepalciny (denne 3 hodiny, cenna 500 EUR na 5 mesiacov) a dostane studentske viza. Potom sa otoci rok a od januara ma zas 5 mesiacov na turisticke viza. pokial bude dobrovolnik aj my spokojny, tak na vzdy.

jajka001_

pre Laurinu:
Vyhlasujeme konkurz na dlhodobeho dobrovoľníka do nášho sirotinca v Happy Home v Nepále, v Kathmandu. Jedná sa o prácu komunikovania so sponzormi, vyzdvyhávanie balíkov, posielanie listov, monitorovanie pošty a komunikácia s deťmi ohľadne týchto vecí. Taktiež treba ovládať počítač, maily, skype, dozerať aby fungovala komunikacia medzi deckami a ich sponzormi, aby sa raz týždedenne skypovalo, naučiť deti písať maily a používať facebook,atd. Ponúkame ubytovanie, stravu a malé vreckové. Záujemci pošlite stručné životopisy na dorotanvotova@gmail.com v angličtine. Ak sa odhodláte, zažijete nezabudnuteľný čas medzi nepálskymi deťmi...

*inko

pretoze mi je zle a ucila som sa doteraz takze preto.. a keby som sa aj neucila, tak tu kde som teraz, nie je kam vypadnut

a z coho si taky dolamany?:) sobotnajsie nakupy? :)

0mega

A ty co si doma? :P alebo mas notebook v kaviarni? :D no ja som doma lebo som cely den bol vonku.. a som z toho polamany :)

*inko

omega..tak vies..ked to ma mat okolo 100 stran, treba skor zacat
teraz bude skuskove, sviatky, nebude cas na pisanie

a ludkovia, preco nie ste niekde vonku? sobotka vecer..doma kvasite? :)