Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Inko a ako vies, ze su cierne? Co ak je fotka ciernobiela?
inko, tak také vychodo-západo temy ma vedeli tiež pekne vytočiť, alebo potom ešte témy alá blbí ľudia z dediny vs. super ľudia z mesta... grrrr,.... tam som sa niekedy vedela rozohniť, ale potom som sa radšej schladila :D niektorí ľudia si nedajú povedať :D
*inko no este mam desiatky prazdnych stien, ak chces platno :P
a stalo sa ti niekedy, ze si to musela z tej steny "gumovat" ? :D
binghi, ale ja som ťa nevyháňala (-:O
omega..tie kvety...no..skoro jak moje :D ibaze ja ich mam farebne a zadarmo kedze vlastna tvorba :D
ojka, no tak ano... hadky si pamatam..ja som z tych tem radsej dobrovolne vycuvala :)
a raz ma tak strasne nastvali...ked sa riesila otazka vychodu a zapadu..ze som si povedala ze na take sproste forum chodit nebudem :D
bingham, ale nam sa este nechce :)
omega, pekný vzor, ale neviem si predstaviť, že by som to mala po celej izbe, .... asi len sem "džub", tam "džub" ... (:
oneee, do hrášku, som si myslela, že ked je víkend, sobota, v noci, pol druhej, že pôjde ten net na intraku kapánek lepšie ....
dobre...idem...dovidenia priatelia :))
binghi, my spať? ty spať !!!! čo si nejaká výnimka? :D
inko, vieš, že ani neviem, že v ktorej téme sme sa s binghim po prvý krát stretli? hm,.... ale mám to tak v pamäti, že to boli nejaké temy, kde sa sem tam vyjadril on, sem tam kariol a bola som tam i ja, a samozrejme kopec hádok :DDD teda ale nie z mojej strany :D ale tak intenzívnejšie to bolo až tu jedného pekného tmavého večera :D teda noci...