Prečo ešte nespíte?

ojka

dobrá víla, tak držím palce, nech sa ti tam podarí dostať.... ozaj, a ty už skúšky tiež plánuješ? či to má ešte času?

ojka

dobrá víla, ja sa budem musieť po VS poobzerať po niečom inom, lebo moja šefka to balí //-: a odchádza pravdepodobne do anglicka za priateľom ((: ale im to prajem, vyzerajú spolu naozaj veľmi šťastne, takžeeeeeeeee nemám ani šajnu, čo bude po VS...
a ty by si čo chcela, ked budeš mať už titul vo vačku? (:

dobra vila

inko, ved prave...ja som myslela, ze to prepisala skolitelka, len sa mi to nezdalo, lebo to akoby suvislo s mojou starou pracou...tak som jej napisala, ze asi doslo k omylu blabla...alebo ci su to teda jej predstavy ohladom mojej prace? A ona odpisala, ze moja anotacia bola ok, a ze toto vobec netusi co ma byt, ze napise tomu pajkovi este raz, nech tam nahra tu spravnu,ale nestalo sa...BTW, ja vlastne ani neviem, kto pisal tu, co tam mam...niekto to napisat musel, len nvm kto...

Inko, aj ty?? Ufff, ufff...ako to len stihate? Obdivujem vas, skutocne...a to uz mas tolko z DP...a to ja sa stazujem :-/, uz si sedim na ustach... :D
Baby, a vy vlastne po VS by ste chceli pracovat aj na tych miestach, kde "brigadujete" teraz? To by bolo docela fajn, kebyze vam to vyjde, nie?

ojka

inko, dnes už nie, dnes sa poctivo flákam.... som večer prišla zo školy a som vyšťavená... zajtra ráno pekne do prácičky, na obed do školičky a potom večer prchám domov (-:O a tam sa nikdy neviem riadne naporiadok prinútiť robiť niečo kreatívne :D ale tak od pondelka skúškujem naplno, tak to začne byť zaujímavé...
a čo dobrého kuchtíš na obed? (:
ale to, že chalanom ide niekedy lepšie učenie, to som si všimla, a oni celkovo majú "naháku" všetky stresy okolo toho.... a možno i preto im to skáče do hlavy lepšie, neviem si to vysvetliť :D
dobrá víla, však i inko chodí do práce (; a ja nechodím celý týždeň, len 3 dni, a ostané musím byť celý deň v škole (-:O

*inko

vila, a na katedre o tom nevedia nic? neboj sa, vymenia to, nikto nemoze napisat anotaciu za teba...myslim

ojka, on sa nema na mna preco nahnevat, zas taky pan este nie je..stale som dvakrat starsia ako on :)

ojka a budes sa aj dneska dokopavat k pisaniu? jaj dokoncim obed a idem sa ucit...boze a moj spoluziak ma buduci tyzden tri skusky, zavidim mu jeho hlavu... to ste si vsimli inak ze chalani su tak prirodzene mudri? raz si precitaju a vedia

dobra vila

inko, to fakt??? To si taka iniciativna? U nas ak poviem, ze pat ludi robi naplno DP, tak poviem vela :D. Wow...ja makam este na semestralnych veciach, nvm kde mi hlava stoji, az potom sa mi to skludni...a to taka ojka ma skolu este cely tyzden a pracuje...nechapacky totalne ako to robi/te :D

ojka.

inko :D preraz ho :D ale jemne (-:O aby sa na teba nenaštval, aby si ty nebola tá zlá (;
binghi, tak to som rada, že si ten nemyslel :D mi odľahlo... ale nejaký stromčiček si nejak poriaď, nech vieš, že sú vianoce (;
inko, však aj ty budeš mať pomaly hotovu DP, nie? však minule si spomínala, že máš už dosť strán, podľa mňa....
dobrá víla, tak dúfam, že sa ti potom bude písať už jedna radosť, ja sa musím znova dokopať, aby som pokračovala v nej...