Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
inko, keby bola z časti na tie mašinky poskytnutá dotácia, tak nepoviem... ale toto, grrr... neviem prečo ma to tak rozčúlilo :D
minulý rok napr. u nás v budove na 7.posch. zriadilo KPMG uplne novú miestnost asi s 25 notobookmi... zadara (: vysvetlili to tak, že naša škola im vychováva potencionálnych zamestnancov, to sa mi páčilo ((((-:
Fiha... to mate fakt huste, aj ked skutocne nechapem, preco s tou DP tak "suria", ked - aspon teda u nas - sa odovzdava v aprili a ked niekto zamaka, v pohode to da. Jedna sa iba o materialy, pokial ich ma, ma to vyhrate, o tom to je. Preto ja tiez pisem zatial iba svoje veci, postrehy, nazory, co ide z mojej hlavy, ale fakty mi budu musiet porozpravat oni, to si z prsta nevycucam.
A ojka, u teba mi to znie tak cudne, ze mas obavy, lebo na to ziadne dovody nemusis mat, ty si taka ucebnicova hlavicka...este to zaklincujes cervenym diplomom, uz to vidim :P
inko, stale si mi neprezradila, čo dobrého kuchtíš....
joj, to teda "sme" ekonomovia a riadny, kdesi bude háčik, už ho len treba nájsť, lebo to je inak fakt na hlavu :D
dobrá víla, to je v pohode, neboj, si normálna (; teda no, lebo ja som aká istá :D ja stresujem i pred zápočtami niekedy a skúúúúúšky, tak to má u mňa riadne grády a hlavne tento semester máme dosť nepríjemný predmet, čo sa dosť bojím, veľmi veľa piatakov to prenáša, lebo kvoli tomu neboli ani pripustení k štátniciam ///-: každopádne to bude moc moc moc zaujímavé....
a čo sa týka tej DP, tak u nás niektorí vyučujúci normálne vyžadujú, aby bola už celá verzia, teda to jadro odovzdané pred vianocami... pffff, ale tak no, nám to musia normálne zapisovať i do indexov, že na tom pracujeme a odovzdávame to po častiach...
ojka ano, uz sa ta sprava nesie internetom :D tak co ti poviem, EKONOMOVIA, vieme ako na to :D
uh..potom si vas precitam, musim prchat teraz ku sporaku
ekonomika.sme.sk
inko !!!!!!!! kam sa podela spravodlivosť sveta, nám kážu, aby sme si na skúšky nosili vlastné papiere a nosili ich ešte aj do školy navyše a "vám" pokupujú takéto "lacné" hračky.... normálne nechápem....také predražené veci, kam potratili rozum, grrrrr..... nádych, výdych....
ojka, chystam, chystam, ja mam tento semester vacsinu skusok v podobe pisania prac (co teda uz moc nezerieme, ked musis datlovat 10 a viac stranove prace z hlavy, blech, blech), ale zacala som to robit predcasne, takze by som to mala vsetko postihat v decembri a mam aj predterminy, co nevyjde, tak to v januari. Ale teraz sa fakt snazim, kedze si v januari uz nevyhnutne musim naplno sadat k tej diplomovke, nech to zbuchnem na urovni. Ojka, ja vlastne ani neviem...niekedy sa zamyslim nad tym, ci ten titul ziskam hned, ze to beriem ako samozrejmost, zacinam mam obavy, co AK...a podobne, ze si potiahnem nieco, co tam nebolo (ak si spominas, u nas sa to stalo), alebo ci so mnou niekto nezametie tak, ze nebudem vediet, kde mi hlava stoji a nebudem hovorit k veci a co ja viem co...ja som strasny drtic a tremista, biflim sa od A po Z ked mi ide ovela, co je niekedy dost nafigu. Takze sa aj bojim zamysliet co bude, bo sa bojim, ci si to nezopakujem 2x a tak...snad nie, ved nie som lama :-O. Ludia, ja sa akoze fakt bojim...ale preco!
ehm, teda brat :D ufff, dnes mi teda ide samá perla z úst... PREPRACOVANOSŤ :D
inko, to vieš, sem tam treba i "mladším krpcom" dohovoriť :D ja teda svojej sestre poviem, čo mám na duši... ale tak zasa je pravda, že to je sestra, a ten štupel, čo ty spomínaš, tak to tvoja sestra nie je