Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
binghi -coby nie :D
vsak ja by som si ho uz vycvicila:D
jaj to su mi teda otazky :) nosis brejle? :D
ojka, taaaaak to bolo skarede...
vsak, vsak to bolo skarede? :D ved ja som to myslela ironicky, och ty šunike :)
Jaj, to som si nevsimla... a ked uz spominas to zneuzivanie fotky, to sa stalo raz aj mne, s profilovkou, prave z pokecu!
Vies co, ale nvm si predstavit, co ta baba musela napisat na plochu, ze jej doslo tolko sprav...v zivote som tolko nevidela...ale zrejme to bude mat nejaky sexualny podmaz a "fesaci" sa isli potrhat...
inko, to kam ty chodíš na takéto veci :D chudák chlapec ...
inko, máš pravdu, ty si dokonalosť sama :D naša škola je jedna veľká perla medzi ostatnými perličkami :D
inko, bez problémov, adresu vypátrame, a s bandou sa i dobre napapáme :D
xxxxxxxxx vitaj, brý večer i tebe (:
dobrá víla, mi máme 4-5 predmetov v LS, teraz presne neviem.... a ja si len silno povzdychnem, lebo si pamatam, že moja sestra na inej VŠ mala kedysi v piatom ročníku len jeden predmet (-:O takže možno preto nás teraz tak náhlia, aby sme to po častiach odovzdávali, lebo stále budeme mať čo "na práci" v tej škole (;
inak, u nás býva zvykom, že na vianoce si kupujeme i tých sušených ovocných vecí kapánek (neviem, či viete, čo myslím (((-: ) také stánočky so sušeným ovocím býva po obchodoch ...
inko a taky typ chlapca sa ti nepaci ??? :)
vila, ved mas tam OD: feri---
:D takze to pisal on jej...teda pochybujem, niekto zneuzil chudakovu fotku :D ale na pobavenie je to dobre :D
inko, to potom vypekala asi nejake medovnicky, ci?
A to ta RPcka, co to?:D Ale som uz z toho pokecu trocha vypatlana, roky som ta nezavitala, ta fotka znemana, ze sprava bola poslana jemu, ci on poslal tu spravu niekomu?? Lebo v zahlavi je nejaka uzivatelka klaudiqaa ci ako to bolo...ale ze 273 novy sprav?!!!!!!!! To akoze fakt?!
ježišukriste:DDDD