Prečo ešte nespíte?

ojka

dobrá víla, ja som v tom tiež ako také teliatko :D ja ked niečo chcem, tak sa väčšinou spýtam nejakej slečny, čo tam pobehuje, že či by mi s tým nepomohla...
aleeee teraz viem, že mám dosť bodov, tak si pôjdem ku ním pre ten hrnček (:
ale tam sa dajú z toho terminalika aj rôzne zľavové kuponiky vytlačiť, treba sa veru nejakej tej tetušky opýtať priamo tam, aspoň ja to tak riešim :D

ojka

lost, neviem od kedy, ale počula som (tiež už neviem prečo :D), že nemajú tam tie električky frčať, možno niečo opravujú (;
lost, možno stačí len riadne pozerať počasie a možno by si sa dozvedel, že má pršať :D a by ani umývarku netrebalo :D ale tak všetko sa môže meniť, jeden nikdy nevie (:
inak, ked je reč o DM, aj ty tam máš kartičku? (:

dobra vila

ojka, no lebo ja ich zbieram na tu karticku a dodnes neviem, ako ich treba pouzit...nevies nahodou?:D to si mozem hocico kupit a povedat, ze chcem pouzit body, ci ako to je?? A to dostanem nejaku zlavu alebo...no ehm... vobec nvm...treba tie body minut do konca decembra?

ojka

dobrá víla, hej, zbieram ich, prečo? (:
inko, hej, bolo dancing :D , aj s kapucňou na hlave, nepomohlo (-:O
ale už som dávno nezmohkla, príjemný pocit (((-:

lost

ojka ano leje leje.. a cela bratislava sa zblaznila (ani MHD nesla poriadne, a odkedy je zrusena elektricka na hlavnej stanici? :D

vies co je sranda? ze zacne prsat minutu po tom, co dam auto do umyvarky :D

to musi byt nejake stastie..

*inko

ahoj vila, ja naposledy pred dvomi mesiacmi
ale lost by mal byt pravidelny zakaznik..minimalne kvoli jeho (nechcem povedať a robit mu chute) oblubenej maskrte

*inko

anoooo..smoklilo :) nech ziju kapucne
takze ojka bolo aj dancing in the rain

a diky za info o diske..ale zial si to dnes z casovych dovodov nemozem dovolit :D
hmm..mozno zajtra:)