Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
bingi, hej? a s kym ich budes travit? snad nie sam...aspon dobreho papkania maj :D
do zlej temy som to dal... :)
jej, diky za link, ojka, idem prestudovat.
No, neviem ci som posluchala cely rok, ale Mikulas na mna nezabudol, tak snad som si nieco vysluzila poctivo :P
ja budem bez stromceku...mozno taky ten maly do auta si kupim...to staci :)
dobrá víla, tam na tom linku je aj ten hrnček, alebo aj taká "kuchárka" a potom tie rôzne zľavy.... tak sa treba popýtať ((((:
nooo, mikuláš? práve jedného papám v podobe granátového jabka (-:O
a čo ty? poslúchala si?
lost, tak čo si tú kartičku nezoberieš? myslím, že pri tom kvante sladkostí by sa ti to oplatilo :D
no jo, ono sa dajú tie zľavy všeliak uplatňovať (:
dobrá víla, teraz sú aktuálne tieto zľavy www.dm-drogeriemarkt.sk
((:
jej,hrncek? To mas odkial? Ani som nevedela, ze hotove darceky davaju :D
No veruze sa tiez spytam, lebo nemam o tom ponatia :-/, mam tusaka, ze to bude iba na vybrane produkty, co je na trt...no uvidime...diky ojka.
a co pekneho vam priniesol mikulas??? pochvalte sa :)
ojka nj... pocasie... neviem no, ten clovek co to bookoval bol nejaky usmiaty, ktovie ci si nemyslel ze "aky blazon chce umyt auto ked prsi?!" :D :D
ale fakt... mne to doslo az potom, neskor, na ceste :)
k ej DM.. tusim by mali dat nejaku knizku k tej karticke a potom tam su zlavy.. teda aspon tak som videl zakaznikov to vyuzivat :)
sranda ze pri pocte tych sladkosti z DM co tam kupujem este nemam kartu :D ...
ale body podľa mňa sa môžu prenášať aj do ďalšieho roka, lebo to by ma asi naštvalo, keby mi prepadli :D
na tom termináliku si vlastne vytlačíš nejakú zľavu, tým papierkom sa preukážeš pri pokladni a tam ti ju potom uznajú (: