Prečo ešte nespíte?

dobra vila

jej, diky za link, ojka, idem prestudovat.
No, neviem ci som posluchala cely rok, ale Mikulas na mna nezabudol, tak snad som si nieco vysluzila poctivo :P

ojka

dobrá víla, tam na tom linku je aj ten hrnček, alebo aj taká "kuchárka" a potom tie rôzne zľavy.... tak sa treba popýtať ((((:
nooo, mikuláš? práve jedného papám v podobe granátového jabka (-:O
a čo ty? poslúchala si?

ojka

lost, tak čo si tú kartičku nezoberieš? myslím, že pri tom kvante sladkostí by sa ti to oplatilo :D
no jo, ono sa dajú tie zľavy všeliak uplatňovať (:
dobrá víla, teraz sú aktuálne tieto zľavy www.dm-drogeriemarkt.sk
((:

dobra vila

jej,hrncek? To mas odkial? Ani som nevedela, ze hotove darceky davaju :D
No veruze sa tiez spytam, lebo nemam o tom ponatia :-/, mam tusaka, ze to bude iba na vybrane produkty, co je na trt...no uvidime...diky ojka.
a co pekneho vam priniesol mikulas??? pochvalte sa :)

lost

vlastn hej :) uz tam je nejaky terminal :)

a oplati sa tie body zbierat?

lebo mna take ze "20% akcia na sampon XYZ" ani velmi nelaka aby som nosil pri sebe dalsiu kartu :)

jedine ak daju 20% zlavu z celeho nakupu :)
(tyzde predtym im zavolam, nech si objednaju 100 chlebickov :D )

lost

ojka nj... pocasie... neviem no, ten clovek co to bookoval bol nejaky usmiaty, ktovie ci si nemyslel ze "aky blazon chce umyt auto ked prsi?!" :D :D

ale fakt... mne to doslo az potom, neskor, na ceste :)

k ej DM.. tusim by mali dat nejaku knizku k tej karticke a potom tam su zlavy.. teda aspon tak som videl zakaznikov to vyuzivat :)

sranda ze pri pocte tych sladkosti z DM co tam kupujem este nemam kartu :D ...

ojka

ale body podľa mňa sa môžu prenášať aj do ďalšieho roka, lebo to by ma asi naštvalo, keby mi prepadli :D
na tom termináliku si vlastne vytlačíš nejakú zľavu, tým papierkom sa preukážeš pri pokladni a tam ti ju potom uznajú (: