Prečo ešte nespíte?

dobra vila

inko, to je skoda, ze sa potom nechava tak ovplyvnovat horsimi :-/, ak ma svoj um rozvazny, dopne mu to...ak sa da, radsej skor ako neskor a najma to nie je bohvieka vyhra, ze sa tymi nadavkami zhovaduje na FB, chapes...ved to tam vidi kazdy koho tam ma, och.
Vies co, ja som menila temu, schvalili mi ju, ale anotacia mi nefiguruje k teme, takze neviem co to ma byt! Vies, mi sme mali napisat kraktu anotaciu cca o com budeme pisat, poslat skolitelke a ta to poslala pajkovi, co to nahra do systemu a mne sa tam objavilo nieco, co pomaly s mojou DP nema nic spolocneho, tak som napisla skolitelke a ona ze nevie, co to ma znamena, ze je to asi chyba a opravi sa to...bolo to pred 3-ma tyzdnami a ziadne zmeny...vies co, ja uz iba mavnem nad touto kretenskou skolou!! Neviem co to ma byt, skutocne...nejaka tretia osoba si to prepisala (?) a to ja akoze o tom mam pisat? vsak ani neviem, kto to prepisal...akoby to bolo k mojej starej teme, ktoru som si dala zrusit...zas nieco totalne po*rali..ja uz na to nemam nervy...no ale veci sa maju tak, ze mam vlastne nase mestske noviny, takze pisem skor zatial take postrehy, osnovy, vezmem skolitelke nech vyskrta co tam nechce a co sa jej paci a tomu sa budem venovat viac. Terminy do redakcie na osobny pohovor s nimi mam az na novy rok, kedze oni mi poskytnu infosky, takze az vtedy naberiem na obratky...uz nech to mam z krku...

*inko

mna stve na tom to, ze on je velmi dobry, slusny, ibaze nesebavedomy hlupak a iba sa snazi "vyrovnat" svojim spoluziakom, ktorych povazuje za bossov
aale mas pravdu vila, ved konieckoncov na výchovu ma rodicov (no, to zrovna neni vyhra v jeho pripade :/

vila, ako si na tom s DP? kolko mas? dobre sa ti spracovava?

*inko

no páni a je to tu... puberta u synovca..taký status dal facebook, že som skoro odpadla, nadávky jak hrom!
mám ho spacifikovať, alebo ho nechať v domnení že sa uvedomí časom aj sám a ze sa nemusí opičiť po spolužiakoch?
mám, nemám, mám, nemám? prerazím ho!

*inko

"vonajúco-smradľavý" stromček do auta
ojka:) si mi pripomenula toho typka s taškou ovešanou tými stromčekmi :D
binghi to myslíš vážne? musíš mať stromček..musíš! :)

ojka

dobrá víla, tak študuj, študuj a študuj, sem tam su tam zaujímavé vecičky ((:
binghi, dúfam, že ale nemyslíš ten "vonajúco-smradľavý" stromček..... (-:O