Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka, no aka si ty sikovnica, hned si to aj zratala, dobre kludne dojdite ak vypatrate adresu:D
jej dobra otazka vila, u nas mamina pecie uz hadam od novembra, nepoucitelna, zakazujeme jej to, potom sa len prezierame...
ojka ten napad s ovocim sa mi paci, u nas ovocie iba na stedry vecer a potom uz po nom ani pes nestekne :) uhm...skoda no
inko, loool :D...ja presne viem co myslis. Mam ten isty problem. Ked nieco varim, neviem z toho uvarit vo vacsom mnozstve...hmmm. Asi to chce viac praxe, netusim:D. Alebo castejsie pocetne navstevy :P.
Ojka-ja mam napriklad iba 2 predmety, nepovedz mi, ze ty budes mat za-spam-ovany zas cely LS :-O
dobry sa praje :)
no dobre dobre..uz ticho :D dost bolo o tej predrazenosti, oni za to nemozu :D chcu pre nas len to najlepsie, vidite ako si nas cenia:P ved si vezmite, ze odchovaju takeho studenta jak som ja...mozu sa mnou pysit, coze je to zopar pocitacov :D
inko, ja som lasagne nikdy nerobila, klobúk dolu a vlastne som ich ešte nikdy ani nejedla :D
nooo, traja na návštevu? tak to môžeme byť akurat teraz my prítomní, rozumej ja, dobrá víla a lost :D
dobrá víla, nooo, mňa osobne moc to pečenie na vianoce neťahá...možno pár koláčikov, ale nejak veľa určite nie.... u nás frčí skôr to ovocie počas sviatkov... lebo človeku nechutí stále len to sladké, ... (: ale u nás to funguje tak, že niečo sa upečie a potom niečo donesie krstná, ona niečo dostane od nás a takto si to my "čejndžujeme" :D
ty už máš nejaké konkretne nápadíky? (((-:
lost, to budú bahamy aj s havajom a neviem ešte s jakými destináciami a to niekoľko krát do roka... :D však to až bije do očí, že to ide niekomu do vačku (;
ojka vies preco ta to rozculuje :D lebo to dostala moja fakulta a nie tvoja >DD ale nie, zartujes samozrejme, ano je to cele o tom, ze ine sa robi, nez sa hovori
a robim lasagne, lebo nic ine neviem, este aj pri nich je to tak 50:50
ale ja nechapem, moja mamina by z tych ingrediencii navarila pre armadu..preco mne sa podaria vzdy tak dve porcie? ja vobec neviem varit vovelkom, a mozem dat aj 4tvornasobok na potrobnu davku, stale to je malo :D napr. miesto 40 palaciniek ledva 15, a to sa mi ani ziadne neprilepuju, len ich je malo... doslaka... ku mne na navstevu nikdy nebude moc dojst viac ako traja ludia :D no to som napisala teraz ako madar, ale nechce sa mi rozmyslat nad spravnym slovosledom :D
ale joj, dobrá víla, zdanie klame :D to ma ešte nepoznáš, aká viem byť nerváčka, a niekedy i nepríjemná, keď do mňa niekedy niekto vŕta v nesprávny čas :D ale na červený určite nejdem, to sa už nedá (;
oneee, a koľko máte v LS predmetov? niektoré školy ich majú i pomenej a študenti majú potom viac priestoru na písanie práce (:
inko asi vyvara v kuchyni a necita prispevky :D.. Baby a na Vianoce uz viete, co budete vypekat?:)