Zdravim vsetkych byvalich fajciarov....
Rad by som bol,ak by ste dali svoju skusenost s odnaucenim od tohto zlozvyku...
Ma niekto skusenost aj s liekom CHAMPIX??
Dakujem :)
Ako sa odnaučiť fajčiť
aj ja sa chcem toho zbavit :(
meggy- :)
to iste bolo aj u nas doma:)
Kazdy sa tvaril,ze nefajci a..:)
potajomky aj ja aj manzelka :))
ako male deti:))
No problem sa tym nevyriesil:(
denz mna to odnaucil moja polovicka este ked som nebola tehotna som fajcila dohodli sme sa ze prestaneme obaja fajcit on prestal a ja som fajcila na tajnaka ale vzdy mi nato prisiel a bolo zle a prestala som koli nemu pocas tehotenstva on zacal fajcit a ja nic a tak mna on zlostil povedal ked sa narodi maly prestane aj prestal ale vcera prisiel a hned isiel do kupelne a dlho sa umyval a citila som ze fajcil normalne dostal na pysk cely den som sa s nim nerozpravala a verim ze uz sa to nezopakuje lebo cigareta je len sulok papiera a v nej smrt radsej si kup parfem a budes voniat ako smradlave cigarety a budes smrdiet.
ahoj, ja som prestala fajcit vdaka tomu ze som sa stavila s kamaratom...samozrejme obaja sme chceli prestat, ale to ze som neprestavala sama ma v tom dost podporilo...bolo to dost tazke, hlavne ked sme boli s partiou vonku a vsetci naokolo fajcili ale my dvaja sme to zvladli..bohuzial potom prisli nejake problemy, stresy, a po troch mesiacoch som znova fajcit zacala :( ked som sa neskor opat snazila prestat, vydrzala som nanajvys den...a stale dalej fajcim...ale budem ti drzat prsty, ak mas pevnu volu zvladnes to s prehladom..