Zdravim vsetkych byvalich fajciarov....
Rad by som bol,ak by ste dali svoju skusenost s odnaucenim od tohto zlozvyku...
Ma niekto skusenost aj s liekom CHAMPIX??
Dakujem :)
Ako sa odnaučiť fajčiť
tie hrozostrasne obrazky na www.kurakovaplice.cz asi nefunguju, vsak?
Ja som niekedy mala krabicku na 3-4 hodiny.Teraz som na tom tak,ze nie.Ked som sa rozhodla s tym prastit,dala som si zacazok,ze ak to zvladnem do tej miery,ze si dam len sem tam ku vinku,alebo pri nejakej prilezitosti...ked aj 10 naraz,ale potom zase dlho dlho nic,tak budem spokojna.
A ja som spokojna.Uz mi to trva niekolko tyzdnov a nic.Mali sme malu oslavu,kde bolo par ludi-fajciarov.Dala som si aj ja.Ufajcila som sa tak,ze mi bolo na druhy den zle.Da sa to.A ja verim,ze nefunguju tabletky,ale pracuje mozog.Ten vie,ze som za ne zaplatila,ze zaberaju,tak si to vsugeruje a odnauci ma.Mozog,nie tabletky.To je len o hlave.
ja nefajčím už týžden,je to super. ako na to ? jednoducho si nekupovat cigarety. inak,ja som mala jednu krabičku na 3až4 dni. takže v pohode.dá sa...uvidím,ako dlho vydržím. to svinstvo už nebudem kupovat za také peniaze-za aké sa teraz platí...
Denz a aj kocky, ktore chcete prestat fajcit, odporucam vam precitat si tento clanok. Mne dost pomohol: www.poznanie.sk Ja som tiez dost dlho fajcila, cez vikend som stiahla aj krabicku denne :( party v zahrade, vinko, kavicka..a taak.. bez cigariet to neslo.. ved to poznate.. No nie som na to hrda, ale hrda som na to, ze uz nefajcim. Zatial su to len nejake 3 mesiace.. Presnejsie, aby som bola uprimna, tak dva mesiace uplne bez.. ca. po mesiaci som si s kamoskami fajciarkami jednu cigaretu dala.. mala som straaaasnu chut.. alkohol tomu urcite dopomohol.. ale povedala som si fuuuj.. ved ja to nepotrebujem.. A odvtedy zase nic.. Nehovorim, zeby som nemala chut, hlavne ked sedim niekde pri kavicke, samozrejme zvyk, nieco chyba v tej ruke, ale da sa to prekonat. Ono ta chut na cigaretku je vzdy silnejseia, ako ozajstna chut cigarety. To si treba uvedomit. Najhorsie je to na zaciatku, potom je to uz len lepsie a lepsie.. a nebolo by skoda zahodit ten cas, ktory som uz bez cigariet vydrzala? :) Takze prajem vela sil do boja.. a teda aj sebe, lebo ako sa hovori, nie je tazke prestat, ale znovu nezacat. :)
Ahoj, takže 26 januára budú 2 roky či som prestala fajčiť. A to som fajčila asi 16 rokov a posledné roky mi bola niekedy krabička málo!
Inak užívala som ten Champix /iba prvú dávku, ktorá je na 2 týždne/ a potom som už bojovala sama. Musím priznať že som si aj poplakala.
Ahoj, takže 26 januára budú 2 roky či som prestala fajčiť. A to som fajčila asi 16 rokov a posledné roky mi bola niekedy krabička málo!
a denz sa nam kde vyparil???hm pekne od neho...idem offf tak teda v pondelok si tu možme ponadavat už sa tešim :D :D
ja som vydržala 5 dni bez cigi aj to ked som včera došla z nemocnice tak som si zapalila a krutila sa mi hlava.no dobre tak v podnelok som zvedava ako na tom budeme... :D
noooo ja idem na vikend prec a nebudem mat pristup k netu zrejme, tak sa tu pondelok stretneme a uvidime ako na tom budeme:D dufam ze budeme bez dalsej krabicky :D