Ako sa odnaučiť fajčiť

J.

Fajčenie je ťažká psychická závislosť, nie je to len závislosť na nikotíne, ale na celom komplexe vecí ako napr. denný rituál a pod., podvedomé riešenie problémov tak, že si jednoducho zapálim. Ja som tiež fajčiar, skúšal som prestať, ale nikdy som to skutočne nechcel. Možno v tom je pes zakopaný, treba sa na to dať vtedy, keď to človek bude skutočne chcieť, čiže vo väčšine prípadov asi nikdy, resp. ak začneš mať vážnejšie zdravotné problémy ako dýchavičnosť a pod. Ide podľa mňa nielen o pevnú vôľu, ale aj o silné presvedčenie, že mi fajčenie nič pozitívne neprináša, resp. že to jednoducho nepotrebujem. Ja to potrebujem napr. k práci, hoci by niekto mohol namietať. Mne osobne to pomáha udržať dlho koncentráciu. Ak sa povie A treba aj B.

susanah07

mam pre všetkých čo chcú prestat fajcit ale nevedia velmi dobru spravu.V roku 2010 prisla už aj na slovensko metoda ,ktora už dost dlho funguje v iných krajinach ako je kanada, nemecko atd, má 100 percentnú účinnost, sama som ju vyskusala a aj moj svagor a po absolvovaní tejto terapii som prestala fajcit a nemala som ziadne abstaky alebo nic podobne, proste ma jednoducho zbavili zavislosti, som teraz strasne stastná, lebo som sa vela krat pokusala prestat fajcit, ale nikdy to neslo a oni mi pomohli ak to chcete vyskusat tak chodte na stranku www.stopfajcit.sk, maju tom o tom napisane viac aj ich tel.kontakt, prajem vela stastia vsetkým fajciarom, ktotí sa chcú odnaučit fajcit :D

datelinka

ale vsak nevadi, ja ti rozumiem.
ber to tak, ze kazdeho si nedovolim opravovat :-) iba kamosov :-)
to poznam, tachypsychizmus :-)) niekedy rozmyslam rychlejsie ako stiham rozpravat a sama sebe skacem do reci :-)))

Denz

datelinka- niekedy som myslienkami prilis v predu a to sa mi obcas stane....
uz som premyslal nad viacerými muzmi a tot....
ale my si rozumieme:),.........ze?:)