život v neistote...

Príspevok v téme: život v neistote...
RUSH

o problémoch vo vztahoch som tu prečítala veĺa,rozmýšlala som dávnejšie o zapojení sa do obdobnej diskusie,ale neodvážila som sa ,ale dnes otvorím novú tému,pre niekoho asi otrepanú,ale pre mna už pol roka aktuálnu,žijem v druhom manželstve,5 rokov,mám dcéru-12r. z prvého manželstva,momentálne ,staviame rodinný dom,už druhým rokom,velmi sme sa tešili,plánovali všetko spoločne,pred pol rokom sa zmenilo radikálne správanie mojho muža,robí veci,ktoré nikdy pred tým neurobil,neberie ohlad na moje city,myšlienky,dnes už spolu skoro vobec nekomunikujeme,len formálne veci,pri priamej,možno citlivej otázke sa totálne vytočí,najviac je spokojný,ked sa ho nič nepýtam,všetko vyhovára na starosti so stavbou,neviem ako mám dalej reagovat,mám ho rada a nechcem žit v takomto separovanom vztahu,"ja si budem robit čo chcem a ty sa ma nepýtaj,!!!"ak chcem riešit náš vztah,skončí to z mojej strany výbuchom,a on zo mna urobí hysetrku a blázna,nemá čo riešit,som velmi citlivá,pre moje štastie nepotrebujem materiálne veci skor to bežné pohladenie a úsmev,záujem,všetkého mi bolo dost,len teraz to znenazdajky skončilo,neviem,čo sa deje,nedostávam odpoved,žijem vo velkej neistote,viete so mnou niekto seriozne o tejto záležitosti podiskutovat?dakujem

nexus

rush.. moze tam byt aj taky dovod, existencny, problem s dokoncenim domu...
babracki majstri, co uz vela pokazili.. ano aj taka moznost je...
, ale preco by sa vyvrsoval potom na tebe?
ked ta ma rad, problemy so staubou by sli bokom...najhorsie je , ze mate medzi sebou ten mur mlcanlivosti...
ten treba prelomit..
vypite si niekedy vecer pri svieckach a skus ist na to nejak rafinovane, aby sa mu viac rozviazal jazyk...

RUSH

nexus,vidíš,že dokážeš správne zareagovat!
,je tam toho vela,na všetko som sa spýtala,stále vyhýbavé nejasné odpovede,neviem ako mám dalej konat,nechcem nič urobit,čo by som neskor lutovala,takým niečím už som si prešla,a nechcem to brat ako ,jeho problém..v prvom rade je tpo moj problém,s ktorým sa chcem popasovat,ale ako?

darika

A moze to skutocne byt len to,ze ma toho vela na rozume.Mozno je nervozny z toho,ze chce rychlo dokoncit stavanie,mozno nevychadzaju financie,mozno je uz z toho unaveny...Nemusi to byt vzdy milenka.Ty vies,kolko casu je doma,ci sa zmenil len v chovani,alebo je aj s vami malo.

nexus

rush...zmenu spravania tvojho manzela mohlo zapricinit vela veci...zjavne ale je, ze on nechce s tym dovodom na svetlo bozie...
bud mu zacalo na tebe nieco vadit a nieje si isty, ci si ta prava s ktorou chce prezit zivot v novom dome...
alebo je tam ina zena, s ktorou ta nemusi podvadzat zrovna, ale sniva o nej, tym padom niesi primarna bytost...
..mohol si ta prestat vazit a ukazuje sa jeho prava tvar...
moze to byt vselico...
ale vie, ze keby ti to povedal, vsetko by uz pokazil a nebolo by navratu nazad, tak ma z nemohucnosti podrazdene reakcie...
ja by som to mohol rozvijat aj dalej.,,,,