život v neistote...

Príspevok v téme: život v neistote...
RUSH

o problémoch vo vztahoch som tu prečítala veĺa,rozmýšlala som dávnejšie o zapojení sa do obdobnej diskusie,ale neodvážila som sa ,ale dnes otvorím novú tému,pre niekoho asi otrepanú,ale pre mna už pol roka aktuálnu,žijem v druhom manželstve,5 rokov,mám dcéru-12r. z prvého manželstva,momentálne ,staviame rodinný dom,už druhým rokom,velmi sme sa tešili,plánovali všetko spoločne,pred pol rokom sa zmenilo radikálne správanie mojho muža,robí veci,ktoré nikdy pred tým neurobil,neberie ohlad na moje city,myšlienky,dnes už spolu skoro vobec nekomunikujeme,len formálne veci,pri priamej,možno citlivej otázke sa totálne vytočí,najviac je spokojný,ked sa ho nič nepýtam,všetko vyhovára na starosti so stavbou,neviem ako mám dalej reagovat,mám ho rada a nechcem žit v takomto separovanom vztahu,"ja si budem robit čo chcem a ty sa ma nepýtaj,!!!"ak chcem riešit náš vztah,skončí to z mojej strany výbuchom,a on zo mna urobí hysetrku a blázna,nemá čo riešit,som velmi citlivá,pre moje štastie nepotrebujem materiálne veci skor to bežné pohladenie a úsmev,záujem,všetkého mi bolo dost,len teraz to znenazdajky skončilo,neviem,čo sa deje,nedostávam odpoved,žijem vo velkej neistote,viete so mnou niekto seriozne o tejto záležitosti podiskutovat?dakujem

AdamKrt

RUSH:

neviem, ci by bolo dobre hovorit, ako obchadzat take veci... Iste vsak je, ze sa to da. Zalezi na pocitaci, ako je nastaveny a na emailovom programe, aky pouziva.

pauli 73

Rush, až mi na hrudi tislo ked som si prečítala tvoj problém, až napadne mi pripomína to čo som si prežila s ex...zrazu častejšie služobky, časté tajné telefonáty aj nočné akože s kolegom, ktorý ma momentálne velky problem...doma chlad a odcudzenie, nič som mu nevedela dokázat, zatkal, zapieral a vieš ako sa to skončilo?
Jedného večera mi dobre utajená milenka zavolala sama a všetko vyklopila lebo mladý pán to chcel s ňou ukončiť a ona zrejme si v návale hystérie mi v podstate urobila službu...

RUSH

adamkrt,dost z toho som už skúsila,tu nič nehne,ale ako sa dosat do pošty v počítači?toto je jedna vec,kde by som našla určite odpoved,lebo založenie emailu velmi popieral,velmi sme sa vtedy dohádali,lebo som mu dala na to týžden,aby mi to sám povedal,odkedy som sa to dozvedela,že ju má,najskor spomenul ,že má bezplatný internet na 3 mesiace v mobile,a už som snorila...častá pošta s nemenovanej mobilnej siete,mi niečo hovorila,ked som sa ho spýtala,čo také mu od nich stále chodí,povedal,že to sú len blbosti a za chrbtom,roztrhal list na malé kúsočky a hodil do koša,toto nikdy neurobil,v ten večer išiel za údajmým priatelom,vybrala som koš a list poskladala,tu som sa dozvedela,že má mail.adr.,kde mu budú chodit faktúry,hovorím,dala som mu týžden,naznačovala,už aj priamo opýtala,či náhodou nemá,povedal,že nie,ved načo by mu bola!!!po týždni som to nevydržala,dohádali sme sa velmi,lebo som ho natahovala a chcela aby to vyšlo z jeho úst,ale ani za nič,priznala som,že to viem,a tie reakcie?to mu dal kámoš jeho starú,lebo ju nepoužíval,len si zmenil heslo,atd..myslela som ,že buchnem,no napokon to vyšlo z neho von,napokon to bolo kvoli mne,aby si tam zasielal faktury a ja ich nevidela,toto mu zase poradil vraj kolega,ktorého žena takisto snorí,tak si všetko pred nou zatyká a schováva,tak,čo dá sa tam dostat?D

RUSH

dakujem všetkým,idem na tom pracovat,včera som nahodila tému,priamo som sa ho ešte raz spýtala,že ,čo sa s ním deje,a ,že mám podozrenie ,že má inú,vymenovala som kolom dokola fakty,ktoré mi k tomu nahrávajú,jeho odpoved znela,že nemá jednu,ale zrovna štyri ženy,nedeje sa s ním nič,iba ho to nebaví,lebo stále omielam tú istú pesničku,no dá sa seriozne komunikovat?
zdvihol sa a odišiel preč,navečer sa správal tak,že no čo už si sa ukludnila a život ide dalej ,ako by sa nechumelilo....každopáddne dakujem za podnety...

darika

RUSH
Myslim,ze adamkrt ti dobre radi.Nemusis si hned detektiva platit,ale...staci ked pojdes v ten vecer za nim.Zozen si niekoho ,kto bude u teba s autom.Ak mas taku kamaratku,ktorej budes doverovat,nech pride a pojdete za nim.Tam iny sposob nie je.
Bigham-tvoje rady mi pridu velmi detinske popri tom,ako to opisala.Ked sa s niekym neda ani po dobrom,ani po zlom...Tam je strasne vela priznakov na neveru.Tazko sa to pocuva,ale naco zit v neistote.A chlap,ked zacne zena vyzvedat a ma podozrenie,o ktorom mu povie,vtedy zacne byt nervozny,agresivny a zacne sa branit tym,ze zacne urazat a vykrikovat.

AdamKrt

RUSH:

Tak ho skus sokovat. Vymyslis si napr.ze si tehotna, pripadne mu povedz, ze si myslis, ze Ta podvadza a Ty dalej takto nevladzes a zacinas rozmyslat o rozvode.

Uvidis, ci to s nim zatrasie. Ak sa nepolepsi, mozno sa vyfarbi...

To co vsetko popisujes je ozaj velmi divne a kamarat, nekamarat - nikto nema s kamaratom potrebu tolko telefonovat. Ibaze ak hovori pravdu, zeby zacal kopat za opacnu stranu a bol to jeho teply brat. No ak neni gay a nema milenca, tak to ozaj moze posobit, ze niekoho ma. Povedz mu na rovinu, co si o tom myslis, ze nech Ta nepodcenuje a neuraza Tvoj inteligenciu.

Ved si zober, to hlasku, co Ti povedal, ze to by bolo to posledne, co by si urobila, keby si to povedala.

Ak ho toto nedonuti, skus sa vybrat na tyzden, ci mesiac k rodicom a nech ma cas na uvazovanie.

Inak mu kludne povedz, nech Ti ukaze vypis z mobilu. Ak nema co tajit, neni problem. A Ty pred nim zavolas na to cislo z jeho mobilu. Alebo sa mu pozri do posty v pocitaci.

Je evidentne, ze nieco taji. Zda sa mi, ze este reagujes dost mierne.

jajka001_

najdi znovu sama seba, najdi svoju hrdosť, a postav sa za svoje práva, aj napriek strachu a riziku, ktore podstupuješ

karioll2

na takuto debatu treba podla mna cloveka,ktory ma zivotne skusenosti a tu su ludia vo vacsine pripadov iba o malo starsi od tvojej dcery

RUSH

bingham:smiech ?,vdaka
pre prípad ,že by som zabudla heslo,ani teraz už ho neviem,dnes som tu prvý raz zaregistrovaná,dá sa sem normálne dostat do diskusie,alebo sa musím zaregisrovat znovu??