o problémoch vo vztahoch som tu prečítala veĺa,rozmýšlala som dávnejšie o zapojení sa do obdobnej diskusie,ale neodvážila som sa ,ale dnes otvorím novú tému,pre niekoho asi otrepanú,ale pre mna už pol roka aktuálnu,žijem v druhom manželstve,5 rokov,mám dcéru-12r. z prvého manželstva,momentálne ,staviame rodinný dom,už druhým rokom,velmi sme sa tešili,plánovali všetko spoločne,pred pol rokom sa zmenilo radikálne správanie mojho muža,robí veci,ktoré nikdy pred tým neurobil,neberie ohlad na moje city,myšlienky,dnes už spolu skoro vobec nekomunikujeme,len formálne veci,pri priamej,možno citlivej otázke sa totálne vytočí,najviac je spokojný,ked sa ho nič nepýtam,všetko vyhovára na starosti so stavbou,neviem ako mám dalej reagovat,mám ho rada a nechcem žit v takomto separovanom vztahu,"ja si budem robit čo chcem a ty sa ma nepýtaj,!!!"ak chcem riešit náš vztah,skončí to z mojej strany výbuchom,a on zo mna urobí hysetrku a blázna,nemá čo riešit,som velmi citlivá,pre moje štastie nepotrebujem materiálne veci skor to bežné pohladenie a úsmev,záujem,všetkého mi bolo dost,len teraz to znenazdajky skončilo,neviem,čo sa deje,nedostávam odpoved,žijem vo velkej neistote,viete so mnou niekto seriozne o tejto záležitosti podiskutovat?dakujem
život v neistote...
Ale ja viem....este raz si silna zena zvladnes to
A ziadna palka.....:)))) staci iba ruka....:)))
som tu a baseball.pálku,nad tým sa netráp,tiež nepíšem spisovne ani slovensky,v tej rýchlosti sa to nedá kontrolovat
takže sme sa zhodli,diskusia bez násilia,,budem sa opat pokúšat ,i ked ten detektív ma chytol!!!
ale ved ja som priam samaosebe detektív,aj ked viem určité veci,nič mi nepomože,vždy výhovorka ,niekedy absurdita,čo urobíš?vybuchneš alebo sa zasmeješ a ideš si žiť svoj život?takto som to nechcela,som za akúkolvek srandu,ale ked niekto robí z teba vola,tak to drása nervy....ale som rada ,že ste tu...d.
bingham,s tou pálkou ,to bola len metafora,aby som zvýraznila intenzivitu svojich pocitov,než by som takéto niečo urobila,tak si radšej sama ublížim,ale to teda nie:
rush...asi z adrenalinu...jednak sa bojim brat lieky a teraz bez nich uz to asi zaslo pridaleko..som nerozhodny....
ale keby som postretol nejaku dobru babu so vsetkym co k tomu patri, tak by to myslim razom preslo...
inak som spal vzdy jak babetko
co sa tyka tvojho pripadu, ja som vzdy za dialog a nejak by som sa snazil toho tvojho nakriatnut ku diskusii bez nervov...nech pochopi, ako sa citis, v akom si kvoli nemu rozpolozeni...
tade vedie cesta podla mna... spehovanie by som zavrhol....
si este tu?
Rush aj som to zle napisal baseball palku....si ma normalne zaskocila..:)))
Rush ty si huncutka....mat pri sebe basebll palku, tak ma hlavu viackrat rozrazenu..:DDDD aleee to zase nie, myslel som, aby si mu to vysvetlila ostrejsie......nie ze ho das dole :))))
Inak beriem ta do party....:DDDD
bingham už som mala také pohnútky,mat baseball.pálku po ruke, tak má hlavu viackrát rozrazenú,ale aj ked tak teraz rozmýšlam možno by to pomohlo?!ale o čom to je,to ho budem vždy bit,??? a nemám nato ani fyzické predpoklady,toto nepatrí do vztahu ale do krčmy medzi štamgastov,ale tí si povedia zase pravdu do očí!!! d.
nexus a od čoho ti búši srdce?adrenalín?
betárka som,ale v dobrom,mám rada ludí,to je všetko,rada pomožem ,ak je to v mojich silách,kiež by sme mohli v klude spat a nesediet tu,ved už na ten monitor ani nevidím,ale čo s načatým večerom?
Pozri zaklad je sa porozpravat(aj ked ja som to nikdy nerobil)....jednoducho nech ti odpovie na tvoje otazky......a ked nie....ako som ti pisal hned jedna na nos...aby pochopil ze je to vazne....:DD
inak to bude este dlhe trapenie(ak si to nevysvetlite)....aleee ty si silna zena a zvladnes to....
rush...ty betarka, mas podobne muchy ako ja :)vies asi o com hovorim ....
tvoj problem ma zaujima, skusim nad tym pospekulovaat...
dosiel aom domov...z roboty, lahol do postele a srdce zacalo busit..