život v neistote...

Príspevok v téme: život v neistote...
RUSH

o problémoch vo vztahoch som tu prečítala veĺa,rozmýšlala som dávnejšie o zapojení sa do obdobnej diskusie,ale neodvážila som sa ,ale dnes otvorím novú tému,pre niekoho asi otrepanú,ale pre mna už pol roka aktuálnu,žijem v druhom manželstve,5 rokov,mám dcéru-12r. z prvého manželstva,momentálne ,staviame rodinný dom,už druhým rokom,velmi sme sa tešili,plánovali všetko spoločne,pred pol rokom sa zmenilo radikálne správanie mojho muža,robí veci,ktoré nikdy pred tým neurobil,neberie ohlad na moje city,myšlienky,dnes už spolu skoro vobec nekomunikujeme,len formálne veci,pri priamej,možno citlivej otázke sa totálne vytočí,najviac je spokojný,ked sa ho nič nepýtam,všetko vyhovára na starosti so stavbou,neviem ako mám dalej reagovat,mám ho rada a nechcem žit v takomto separovanom vztahu,"ja si budem robit čo chcem a ty sa ma nepýtaj,!!!"ak chcem riešit náš vztah,skončí to z mojej strany výbuchom,a on zo mna urobí hysetrku a blázna,nemá čo riešit,som velmi citlivá,pre moje štastie nepotrebujem materiálne veci skor to bežné pohladenie a úsmev,záujem,všetkého mi bolo dost,len teraz to znenazdajky skončilo,neviem,čo sa deje,nedostávam odpoved,žijem vo velkej neistote,viete so mnou niekto seriozne o tejto záležitosti podiskutovat?dakujem

darika

Rush
Vies co je najlepsi utok na ludi,ktori ti ublizuju?Byt na nich mila.Nie sa nezdravit a zazerat.Pozdrav sa,usmievaj sa na nich,neukaz,ze sa trapis.Zakerni ludia to mozu este viac zneuzit.Ukaz im,ze si silna.Mozno si ich aj pritiahnes na svoju stranu a dozvies sa viac.

RUSH

sarapakt,toto ma takisto začalo postihovat,nezdravím jeho priatelov,kolegov,za ktorých sa skrýva,vyhýbam sa ich pohladom,možno si len namýšlam,rozmýšlam nad tým ,čo si myslia oni o mne,takisto som sa dopočula,že ma nepriamym sposobom,pred nimi ohováral,ked som sa ho na to spýtala,povedal mi ,že on to tak nemyslel,ale vyzerá to úplne inak,stále sa pýta odkial mám informátorov,kto mi nanho donáša,dokonca bolo obdobie,že ak mu to nepoviem,dával mi ultimáta,hraničilo to až s vydieraním,tolko vtedy ukázal ,čoho je naozaj schopný....

sarapakt

Ahoj Rush!Velmi dobre poznam tvoje pocity sama som ich prezila bola som v stave ,ze som vsetkym naokolo zavidela ,ze su stastny spolu v manzelstve ,dokonca aj svokrovcom.Zacala som vtedy trpet aj s tym ,ze vsetci na ulici ma ohovaraju,bolo to sposobene oslabovanim mojej psychiky.To by som nepriala nikomu.

RUSH

určite myslím aj na tú druhú možnosť,onedlho zmeníme bydlisko,myslím,že tam sa všetko vykryštalizuje,tiež mi velmi chýba to obyčajné ludské pochopenie a pohladenie,dotyk,objatie,prejav lásky,a priznám,že sa mi honili hlavou aj iné veci,ako by som mohla zaplátat túto medzeru,ale vdaka ,zatial sa / bohužial len v tomto smere/ ,dokážem udržat,,,sama si uvedomujem ,aký by to malo dopad,na moju psychiku,dakujem vám,a určite sa ozvem DDD

sarapakt

Ahoj Rush! Este ma napadla kamaratka ,ze jej manzel bol uplne neprijemny a nedalo sa to s nim vydrzat,ona sa zamilovala a nakoniec vysvitlo,ze mal v praci velke problemi a bal sa ,ze nebude mat peniaze na hypoteku.Kamaratka ma teraz hrozne vycitky,ako sa voci nemu zachovala .asi to nie je vzdy len o zene.Priala by som Ti aby to nebolo o nejakej cubke,lebo potom je to velky problem ,zvany nevera.Neviem ci ja tomu svojmu budem este niekedy verit!

sarapakt

Ahoj Rush! Ako by som citala o sebe som 10 rokov vydata ,staviame dom a mala som tieto iste problemy od februara do jula.Myslela som si to iste ,vela prace,vysoka skola.stavba domu,ze ma toho vela.Cele dni ma len kritizoval!Ked som bola uz na nervy a plakavala som a prosila ho nech sa zmenitak sa priznal,ze bol zamilovany do kolegine slobodnej. Myslela so ,ze sa mi zruti svet a do dnesneho dna som sa s toho nedostala,bola som aj u psychoterapeutky.Neskutocne som mu verila.Mila Rush ked mu na Tebe zalezi on Ti povie pricinu jeho chovania ale netlac na neho.Este napis ako to dopadlo budem na Teba myslet.

nexus

Rush...skusho este nejak primat, aby zahral hru na rovinu... nech ti povie , co je vo veci co najskor, ze z toho nebudes robit dramu...cim skor tym lepsie....sadnite si ako normalni korektni ludia...podla mna sa to da...

RUSH

no hovorím si,že to nejako musí skončit,dokonca čakám ,tak ako pauli 73 napísala,že sa mi dotyčná žena ozve,momentálne som celkom vyrovnaná,určite ste tomuto stavu prispeli vy,začo Vám dakujem,ako sa hovorí,pravda skor či neskor vyjde najavo....

darika

Rush
Posledne co urob,je ist mu na email adresu.To uz naozaj az ked sa inak nebude dat.Skus si ho najprv niekde najst,prekvapit.Kludne sa tam aj ukaz,ak by si zistila nieco co...To,ze mu vtrhnes na mail,pojde proti tebe a on bude na koni.Este ti vykrici,ze mu tam smirujes,ze si hrozna ziarlivka,paranoicka,a aj tak ta prekruti a nakoniec z teba urobi tu hlupanu.Ty musis mat v ruke nieco,co bude mrziet jeho.Vies,vela chlapov sa riadi hesla-zatlkaj,zatlkaj,zatlkaj...
Ja ti ale prejem,aby to bola vsetko len paranoia a vsetko bolo inak ako sa zdalo.