život v neistote...

Príspevok v téme: život v neistote...
RUSH

o problémoch vo vztahoch som tu prečítala veĺa,rozmýšlala som dávnejšie o zapojení sa do obdobnej diskusie,ale neodvážila som sa ,ale dnes otvorím novú tému,pre niekoho asi otrepanú,ale pre mna už pol roka aktuálnu,žijem v druhom manželstve,5 rokov,mám dcéru-12r. z prvého manželstva,momentálne ,staviame rodinný dom,už druhým rokom,velmi sme sa tešili,plánovali všetko spoločne,pred pol rokom sa zmenilo radikálne správanie mojho muža,robí veci,ktoré nikdy pred tým neurobil,neberie ohlad na moje city,myšlienky,dnes už spolu skoro vobec nekomunikujeme,len formálne veci,pri priamej,možno citlivej otázke sa totálne vytočí,najviac je spokojný,ked sa ho nič nepýtam,všetko vyhovára na starosti so stavbou,neviem ako mám dalej reagovat,mám ho rada a nechcem žit v takomto separovanom vztahu,"ja si budem robit čo chcem a ty sa ma nepýtaj,!!!"ak chcem riešit náš vztah,skončí to z mojej strany výbuchom,a on zo mna urobí hysetrku a blázna,nemá čo riešit,som velmi citlivá,pre moje štastie nepotrebujem materiálne veci skor to bežné pohladenie a úsmev,záujem,všetkého mi bolo dost,len teraz to znenazdajky skončilo,neviem,čo sa deje,nedostávam odpoved,žijem vo velkej neistote,viete so mnou niekto seriozne o tejto záležitosti podiskutovat?dakujem

AdamKrt

RUSH:

ako sa hovori, na hrube vrece, hruba zaplata. Ak neni ochotny komunikovat s Tebou, tak co - mas sa na to vykaslat, ci dopustit koniec vztahu ? Mozno za tym ozaj nic nebude a budes si vycitat, ak nahodou si nepravom pochybovala, ci vykonala nieco zle na zaklade nespravneho rozhodnutia ?

Takto budes mat istotu. Tak alebo tak a uz sa budes vediet zariadit. Neistota je casto horsia, ako skutocnost...

AdamKrt

Ak ma zit a trapit sa v neistote, tak nech to skusi.

Alebo tesne pred odchodom, nech povie manzelovi, ze pojdu spolu za tym priatelom. Ci ho moze sama sledovat, alebo poprosi kamaratku.

Ci si moze kupit nejaky GPS navigator a zaplatit online sluzbu a dat manzelovi GPS do tasky, auta...

Inak, da sa kupit aj napr. MP3 malicky prehravac velkostou ako USB flash disk, na AAA baterky. Vydrz to ma cca 10 hodin a moze to nahravat hlas ako v diktafone. Hodit diskretne zapnute do vrecka... :)

datelinka

pomenovala si to uplne presne, je to ako virus, ked niekto vidi, ake "lahke" je pre niekoho opustit partnera a upnut sa na niekoho, s kym ale velmi kratkozrako vidi krajsiu, ruzovejsiu buducnost, povzbudi ho to, a pri prvej prilezitosti urobi to iste. :-((
teraz hlavne ide o teba, aby ta takyto vztah nedeptal este viac ako doteraz, ries to, nebyvajte urcity cas spolu, nech skusi zit s druhou, ak ju teda ma, mozno sa sklame a pochopi, o co prichadza...
ak je teda nasa hypoteza spravna :-(

RUSH

datelinka ,viem...aj moje priatelky a kolegyne takto skončili,presne istý priebeh,je to ako vírus,dakujem za úprimnost

datelinka

rush, moja velmi dobra kamaratka mala presne taky problem, ich vztah uz skoncil :-(( je mi to luto, pretoze viem, ze ho velmi lubila, aj napriek tomu, ze ju podvadzal. toto spravanie tvojho partnera je identicke s jej byvalym partnerom :-(
je mi to luto, ze ti to pisem tak priamo ...