život v neistote...

Príspevok v téme: život v neistote...
RUSH

o problémoch vo vztahoch som tu prečítala veĺa,rozmýšlala som dávnejšie o zapojení sa do obdobnej diskusie,ale neodvážila som sa ,ale dnes otvorím novú tému,pre niekoho asi otrepanú,ale pre mna už pol roka aktuálnu,žijem v druhom manželstve,5 rokov,mám dcéru-12r. z prvého manželstva,momentálne ,staviame rodinný dom,už druhým rokom,velmi sme sa tešili,plánovali všetko spoločne,pred pol rokom sa zmenilo radikálne správanie mojho muža,robí veci,ktoré nikdy pred tým neurobil,neberie ohlad na moje city,myšlienky,dnes už spolu skoro vobec nekomunikujeme,len formálne veci,pri priamej,možno citlivej otázke sa totálne vytočí,najviac je spokojný,ked sa ho nič nepýtam,všetko vyhovára na starosti so stavbou,neviem ako mám dalej reagovat,mám ho rada a nechcem žit v takomto separovanom vztahu,"ja si budem robit čo chcem a ty sa ma nepýtaj,!!!"ak chcem riešit náš vztah,skončí to z mojej strany výbuchom,a on zo mna urobí hysetrku a blázna,nemá čo riešit,som velmi citlivá,pre moje štastie nepotrebujem materiálne veci skor to bežné pohladenie a úsmev,záujem,všetkého mi bolo dost,len teraz to znenazdajky skončilo,neviem,čo sa deje,nedostávam odpoved,žijem vo velkej neistote,viete so mnou niekto seriozne o tejto záležitosti podiskutovat?dakujem

RUSH

bingham ešte stále to velmi prežívam,aj teraz ,ked píšem sa mi tlačia slzy do očí,a to už rozmýšlam racionálne,čo dalej!
už dokážem aj sama spat,len tak z trucu,čo som predtým nedokázala,vždy len v náručí,alebo blízkom kontakte, mimo postele vydržala som tri dni a potom sa ma spýtal,či už som sa ukludnila...úplne v pohode akoby sa nič nedialo,k......y tvrdé jednanie,čo som pred tým nezažila,a uvedomujem si ,že ako kvokajúca sliepka sa vraciam spat a on vítazí

normálna komunikácia je mimo,na každú moju otázku sa ma pýta ,čo tým sledujem,alebo mi dá nejakú stupi.odpoved,ktorá ma vyhodí zo sedu,lebo viem,že ma klame,mám určit.informátorov,ale on najprv sonduje ,čo viem ja a kolko mi on potom povie,je to nekonečný boj

RUSH

sansara,dakujem,je tu vela možností,sama to preberám ,rozoberám,vraciam sa spat
áno,len ten šiesty zmysel mi zrejme napovedal,nikdy pred tým som nemala žiadne podozrenie,náznaky pochybností,nič...za koníčkami sú bud kolegovia,čo mi bolo čudné,lebo vždy si držal odstup,alebo mne neznámy priatel z minulosti,dobíjanie kreditu udajen kolegovi,mesačne v hodnote 120 eur,povedzte mi kto prevolá tolké peniaze navyše,ked má telefon na paušál?ked som mu povedala,že by to určite zaujímalo ženu tohto kolegu ,tak mi povedal,že to by bolo posledné,čo by som urobila...čo viac povedat?

bingham

Rush ako som pisal necital som vsetky prispevky.......nooooo ale ked pises ze robi taketo kulehy......tak to nie je koser....

Pocuj jedna rada - normalne si s nim sadni a zacni komunikovat ako som ti pisal(ziadna hysteria)....a ked nebude chciet tak mu jednu normalne naloz...., aby pochopil o co sa jedna....

A ked si to vyrozpravate budes vediet na com si a mozes sa zariadit.....:)

RUSH

bingham,ja stále verím,že to vidím opačne,ako hovoríš ty,kiež by to bola pravda,preto nechcem jednat unáhlene,ale pol roka radikálnej zmeny mi dáva zabrat
ale srdce vraví niečo iné,za normálnych okolnosí by som tu nesedela,poslušne by som ležala vedla neho v posteli,dnes ho to netrápi,prečo si schováva mobil,ked predtým sa bil do prs,že si možem do jeho mobilu kedykolvek nazriet,prečo si nedáva faktúry od telefonu zrazu posielat poštou ale na mail,???toto sú veci,ktoré nemám zodpovedané,a som slušná,ale ked má niekto výmluvy 15 ročného chlapca tak to ta privádza do šialenosti,,v normále som kludná osoba ,s každým dokážem vyjst,či už ma vzužije alebo nie,beriem to...

sansara

Ahoj RUSH

Vieš, najskôr keď som si prečítala Tvoj problém, tak som si pomyslela, že má toho Tvoj muž veľa, je pod ťarchou (stavba práca zabezpečenie atd)
Ale keď som si prečítala aj Tvoje ďalšie riadky - že začal peniaze rozhadzovat, nakupovať veci sám pre seba, nové koníčky (ktoré praktizuje výlučne bez Teba), schudol a tie nočné návštevy u kamaráta o ktorom si nikdy predtým nepočula + vysoké účty za telefon a pri priamych Tvojich otázkach zapiera a ešte Teba obviňuje atd, tak zrejme do Vášho vzťahu vstúpil niekto ďalší neželaný
Vieš, otázkami u neho nič nezistíš - lebo keby si ho aj priamo s niekým pristihla v chúlostivej situácii, tak ešte aj vtedy by zapieral a zapieral
Najať si detektíva?? Ak máš dostatok financií, tak ok

Hm, Ja by zrejem na Tvojom mieste uvažovala, čo sa pred tým polrokom stalo - aké zmeny v jeho živote nastali (lebo práve od tohto obdobia sleduješ tieto zmeny v jeho správaní a chovaní).
Nenastúpila u nich do práce nová kolegyňa? Ten koníček čo začal bez Teba praktizovať - čo je to zač? Kto sa tam schádza, kam chodí?
A ten jeho novoobjavený priateľ - proste skôr to vnímam ako "výhovorku"
Teraz je na Tebe, čo budeš robiť a hlavne - čo budeš robiť PO....lebo získať dôkazy, odhaliť jeho neveru atd sa dá - ale čo bude nasledovať potom??
Preto si všetko už vopred dobre zváž, prehodnoť a až potom konaj
A ešte niečo....každá milujúca žena (a to vraj ženy majú 6 zmysel, intuíciu) vycítia, keď sa niečo deje a ich vzťah je ohrozený
Ty to už cítiš, registruješ zmeny v jeho správaní, zachytávaš signály ktoré už Tvoje podvedomie spracúva
Už len to dotiahnuť dokonca a ako už spomínala, musíš mať premyslené aj čo ďalej, ak sa Tvoje podozrenia potvrdia

bingham

No poviem ti ako to vidim ja:

Cital som si tvoju temu(nie ostatne prispevky) a.......ty si zena ktora je schopna vidiet veci uuuplne opacne.....mozno sa ani nic nedeje len ty mas haluze.....

A hlavne skus si snim sadnut a rozpravat sa o danom probleme - ale rozpravat sa a neee tam revat, kricat, hystercit...a pod....lebo na jeho mieste by som sa asi nezdrzal....:))) a uvidis ze vsetko dobre dopadne....

AdamKrt

Niekoho by som poziadal o pomoc pri sledovani, alebo by som sledoval, keby som mal vazne podozrenie. Lepsie mat istotu.

Vsak mozes skusit ist za nim - pojdes skor z domu nieco pred nim a uvidis kam pojde. Alebo poprosis kamaratku, vyskusas ten maly diktafon, ci so zozenies nejake male GPS, kde urci polohu. V najhorsom pripade by to istila ta detektivna kancelaria...

Samozrejme, toto by vsetko nasledovalo po tom, keby dlhodobo zlyhavala komunikacia, vysvetlit dostatocne priciny...

RUSH

bingham a adamkrt,vy ste super obaja,jeden tak druhý onak ,takýchto ludí potrebujem okolo seba
chalani,čo by ste urobili vy?

RUSH

datelinka ,kam ho mám poslat ,ked hovorí,že nikoho nemá?ja už som mala taký pokus,ale zlyhalo to,zrejme som beznádejný prípad,alebo on?
drží sa zubami nechtami,dieta spolu nemáme,jediné čo máme spoločné je dom,ktorý sme zafinancovali napol,sama to nechápem,pre mna toto prekážka nie je!!!a ja sa s dcérou nechcem balit a odchádzat zo svojho,to sú neskutočné extrémy ale dakujem ti