život v neistote...

Príspevok v téme: život v neistote...
RUSH

o problémoch vo vztahoch som tu prečítala veĺa,rozmýšlala som dávnejšie o zapojení sa do obdobnej diskusie,ale neodvážila som sa ,ale dnes otvorím novú tému,pre niekoho asi otrepanú,ale pre mna už pol roka aktuálnu,žijem v druhom manželstve,5 rokov,mám dcéru-12r. z prvého manželstva,momentálne ,staviame rodinný dom,už druhým rokom,velmi sme sa tešili,plánovali všetko spoločne,pred pol rokom sa zmenilo radikálne správanie mojho muža,robí veci,ktoré nikdy pred tým neurobil,neberie ohlad na moje city,myšlienky,dnes už spolu skoro vobec nekomunikujeme,len formálne veci,pri priamej,možno citlivej otázke sa totálne vytočí,najviac je spokojný,ked sa ho nič nepýtam,všetko vyhovára na starosti so stavbou,neviem ako mám dalej reagovat,mám ho rada a nechcem žit v takomto separovanom vztahu,"ja si budem robit čo chcem a ty sa ma nepýtaj,!!!"ak chcem riešit náš vztah,skončí to z mojej strany výbuchom,a on zo mna urobí hysetrku a blázna,nemá čo riešit,som velmi citlivá,pre moje štastie nepotrebujem materiálne veci skor to bežné pohladenie a úsmev,záujem,všetkého mi bolo dost,len teraz to znenazdajky skončilo,neviem,čo sa deje,nedostávam odpoved,žijem vo velkej neistote,viete so mnou niekto seriozne o tejto záležitosti podiskutovat?dakujem

RUSH

datelinka,jasné,nie som naivná,takisto by som zatlkala v tomto prípade
ale rada by som to vedela,aby som si svoj život dokázala dalej nasmerovat,bohužial..
nedokážem ho odfajčit ako on mna,pár krát som vyrazila von sa zabavit,len som mu nahrala do kariet,ked k niečomu príde,vyhadzuje mi to na oči,a neulavila som si,ráno sa zobudíš do toho istého,z čoho si odišla

datelinka

jasne, ty nesmies urobit unahlene zavery, hlavne ak ho lubis. tvojou jedinou moznostou je teraz asi len trapit sa a cakat, ci dostane rozum :-(
to, ze odmieta komunikovat, je najhorsie.
tak ho raz prinut a zacni tym, ze takto nechces zit, ze citis, ze vas vztah nie je z jeho strany ako predtym, povedz mu, ze vies, ze ma inu a ako to teda budete riesit. povedz to vsetko jednym dychom a nenechaj sa odbit, chci odpoved hned!!

RUSH

datelinka toto je prvé ,čo ma napadlo,pátrala som ,snorila som,a bolo to horšie a je to horšie,ver mi ,ale zrejme len ja sa tým trápim,a takisto nespávam ako nexus,schudla som dobrých 5 kíl,už sa dostanem do velkosti oblečenia mojej dcéry,ktorá má 12 rokov,chcem to utnút,ale nechcem robit unáhlené závery...

datelinka

to by bolo naivne mysliet si, ze ak sa ho priamo opytas, priamo ti odpovie. teba si bude zatial ako-tak udrziavat, potrebuje zadne vratka, ak by mu novy vztah nevysiel.
vsetko tomu nasvedcuje, najma to ako sa zacal zameriavat iba na seba.
ked, ako vravis, ma cas na udajneho kamarata, v prvom rade by si mal najst cas na vas. nebude to teda tak.
a ked ti tu niekto radil, aby ste si spolu vypili a otvorene sa porozpravali, s najvacsou pravdepodobnostou nebude ochotny sadnut si s tebou a vypit to vino. radsej pojde inam...

RUSH

Adamkrt:nie som žiaden dirigent ani sa neveziem,je pravda,že on je velký pedant,chce mat veci tak ako majú byt,čo si na nom velmi vážim,ja sa starám o iné veci,čo ženy vačšinou robia,ale už mám dve domácnosti,tiež mám toho dost,ale nereagujem od únavy odmietavo....
priamu otázku som dala,bola negatívna...
detektíva nemám,daj mi kontakt na nejakého,alebo mám čakat ,čo bude dalej?

RUSH

nexus:ano,xkrat sa mi stalo,že držím priatelku,príbuzných nad vodou,nikdy som nepočítala s tým ,že mne sa takéto niečo može prihodit,a teraz neviem si urobit poriadok sama vo svojom vztahu
existenčné problémy nie sú,pracujeme,myslím,máme zamestnanie,a žijeme primerane,no niekto si žije zrazu nadpriemer,myslíš,že by to mohlo byt tým,že si chce niečo dokázat?ale čo?
preboha ja by som modré z neba pre neho zniesla,stále je moj miláčik,aj ked mi takto ubližuje,iných mužov ani nevnímam,/a mám vela možností a roznych ponúk/,nikdy som mu nedala dovod,aby ma začal takto pohrdavo ignorovat...pred rodičmi hraje inak,len vždy som si myslela,že to robia len dobre zabezpečení muži,ktorí svoju ženu uplatia a určité veci pre peniaze je ochotná prehliadnut...

AdamKrt

RUSH:

takze asi tusim kam mieris. Mas podozrenie aj Ty, ze si nasiel niekoho a preto ta zmena ? No, spravanie by tomu nasvedcovalo.

Dala si mu priamu otazku ? Mozes ho aj sledovat, ak by Ti pomohla nejaka kamaratka, alebo detekvina kancelaria...

AdamKrt

Stavba da zabrat. Mozno je permanentne pod stresom a nevie ako dalej. Opytaj sa ho, co ho trapi a skus mu pomoct. Mozno sa viac potom otvori a zistis, kde je problem.

Vies, Vy staviate a on robi ? A co Ty robis pre tu stavbu ? Nebude to tak, ze na jeho hlavu je to vela ?

Casto sa stava, ze muz robi ako hoviadko a zena sa popri nom vezie, pripadne iba rozkazuje. Tak ak ma on vsetko na krku, tak moze byt s nervami v koncoch. Niektori ludia si nevedia odhadnut svoje sily, ked sa do niecoho takeho pustia.

RUSH

darika:máme toho obaja dost,aj financie dochádzajú,no panáčik po tom ,čo sme predali byt,akosi začal peniaze rozhadzovat,nakupovat veci sám pre seba,navyše nové koníčky,ktoré zapríčiňujú to,že už vobec netrávime spolu čas,schudol,vraj pre kondíciu a zdravie,nočné návštevy kamaráta o ktorom som nikdy nepočula,vysoké účty za telefon,je zo mna hotový detektív,ked sa ho na to priamo spýtam,zrovna šalie a ja som ten debil...