pred troma tyzdnami sa so mnou rozisla priatelka,´velmi to bolelo, aj to velmi boli...nedokazal som na nu nemysliet..
a vyvinula sa mi z toho neschopnost spat...
neviem, ako dlho toto mozem vydrzat..
uzval som aj neurol..hypnogen,ale vsetko prestalo zaberat...
tak som skusal potom, ze poharik cerveneho vina pred spanim... ale aj to prestalo zabera...vie mi niekto poradit prosim vas nejaku cestu z tohto zacarovaneho kruhu, ako sa pre boha z toho dostat...som uz zufaly...
bolestivy rozchod, nemozem spat
ahoj,nexus,
kazdy vecer zaspavam s myslienkou nanho a ráno ma prvé napadne co robí, chýba mi tisíc vysvetlení preco to urobil, ale musíš sa prinútit robit bezne veci a hlavne zacat myslit na seba a na to co ches a co je pre teba dolezité, pomaly a postupne sa musis dostat zo zavislosti na niekoho laske, bez liekov a bez vytvarania dalsej zavislosti
pisem to sice pre teba ale hovorim aj o tom co si kazdy den vtlkam do hlavy sama.
tuto noc som spal bohuzial dost zle... po jednej som sa zobudil a potom som sa uz len prehadzoval...a vobec neviem, ci som vobec spal....a rano som mal vstavat do roboty o pol siestej...nechcem si to nejak privolavat.. ale myslienky na byvalu su neodbytne...
ludkovia moji....vecer som bol aj v meste na odlahcenie..ale nepomohlo...mal som byt tusim radsej doma...
fallo,ved aj ja tvoje, človek aj tu popíše srandičky ale inteligentný človek vie rozlíšit kde treba pomoct a kde odlahčit situaciu a ty taký presne si,tak klobuk dole aj pred tebou. A aj tebe dobru nocku.
a ja som z BB, tak ale na mna si hádam jeden dáte,nie?
DOBRU NOCKU!
vsetkym vam prajem vam dobru noc, som Blava...takze sa stretneme :) bolo by to super :) tesim sa...
pauli73- vazim si tvoj nazor.
nexus, ja ti prajem doslova dobrú noc :)))neboj bude dobre, viem to na 100%,pa!
nexus- ak si blava...velmi rad...a dufam.,ze to bude coskoro :))
Tesim sa a pokecame :)....a mozu sa pridat aj ostatní,ale kazdy z nas si zaplati svoj ucet:))
fallo, vdaka, všetko z vlastnej skúsenosti
pauli.. no nejaky zlom musi prist, taketo stavy neodchadzaju postuone myslim...
to sa clovek rano prebudi a zrazu neciti nic a je mu to uz lahostajne...
no cakam na take rano...
skusim vyskusat aj ten tvoj recept, ale az pozajtra, zajtra sa idem vytrapit do robotky, tak dobru nocku.. papa
pauli73- supeeer navod...klobuk dole.