pred troma tyzdnami sa so mnou rozisla priatelka,´velmi to bolelo, aj to velmi boli...nedokazal som na nu nemysliet..
a vyvinula sa mi z toho neschopnost spat...
neviem, ako dlho toto mozem vydrzat..
uzval som aj neurol..hypnogen,ale vsetko prestalo zaberat...
tak som skusal potom, ze poharik cerveneho vina pred spanim... ale aj to prestalo zabera...vie mi niekto poradit prosim vas nejaku cestu z tohto zacarovaneho kruhu, ako sa pre boha z toho dostat...som uz zufaly...
bolestivy rozchod, nemozem spat
pauli ahoooj...:) som rad ze si sa ukazala...
vecer som bol vonku, dal som si s kamosmi dve piva...neodolal som bolo mi vselijako...
o desiatej uz som bol doma...
dal som si pred spanim persen forte a zopiclon...zaspal som pred polnocou a zobudil som sa uz o druhej, ale potom som akoby zazrakom zaspal a spal som do siestej... pane boze, kiez by som aspon takto spaval...
ahoj nexus...konečne som sa dostala k PC :) ako sa máš? ako si spal? máme tu nejaké novinky pozerám pri nickoch :)
ale nebola myslena betarsky... :)
ta posledna veta pre erus mi tak znela:)))
fallo.. preco betar?
nexus- ty betar :)
erus...sme na tom uplne rovnako, to su stavy.. spomienky, konstruovanie, ako by to bolo v buducnosti super...a potom vrda realita a tak stale dokola, nemam chut sa s nikym stretavat.. najradsej by som bol doma....
kolko spavas asi tak za noc? co s tym budeme robit? :)
ja som sa rozisla pred 3 mesiacmi!a nei to sranda!POč rokoch!Nechcem vidiet nikoho iba placem nejem nespim!!nemam chut ani zit!
Neviem uz presne...mam pocit,ze citalex.
fallo..ake lieky si bral? ak sa smiem spytat?