Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

bolestivy rozchod, nemozem spat

Príspevok v téme: bolestivy rozchod, nemozem spat
nexus

pred troma tyzdnami sa so mnou rozisla priatelka,´velmi to bolelo, aj to velmi boli...nedokazal som na nu nemysliet..
a vyvinula sa mi z toho neschopnost spat...
neviem, ako dlho toto mozem vydrzat..
uzval som aj neurol..hypnogen,ale vsetko prestalo zaberat...
tak som skusal potom, ze poharik cerveneho vina pred spanim... ale aj to prestalo zabera...vie mi niekto poradit prosim vas nejaku cestu z tohto zacarovaneho kruhu, ako sa pre boha z toho dostat...som uz zufaly...

erus2222222

Ja ledva spim:-((Mam21 rokov a moj priatel mal 30 rokov!4 roky sme boly spolu vsetko bolo ok raz ma podviedol som mu odpustila.A posledny pol rok ma klamal flakal sa s kamaratmi uplne ma znicil nervovo!!A ja som otehotnela a on mi napisal v sms ze koncili sme on dieta nechce on si chce uzyvat!A donutil ma ist na interupciu..Vies aj ja som sama s mamou tak viem ake to je vyrasstat bez otca a na dieta treba dvoch dnesnej dobe to je vela penazi!!a tak uz tri mesiace som snim neni no je to hrozne doma placem nemam ani pracu...a pritom on si uzyva zivot!!!

nexus

erus.. toto nam nepomoze, nadavat... kolko spavas v noci? beries aj nejake lieky?
mohli by sme si radit, co nam pomaha a lahsie by sa nam to prekonalo..

nexus

pauli..ked ste sa len povadili, to nic... :) toma dalelko od rozchodu...prajem ti, aby ste uz dnes boli zasa ako holubkovia...

barborka, co to je autogenny trening?

barbora19

ahoj:) hlavne sa neuzatváraj do seba a neľutuj sa ...
treba chodiť medzi ľudí, priatelia sú tu pre takéto chvíle, vyrozprávaj sa im a postupne začneš mať na veci iný pohľad, je to ťažké, ale dá sa to, nevzdávať sa ...
výborný je autogénny tréning, pomocou psycholóa sa dá naučiť, pri ňom dochádza k celkovému uvoľneniu tela aj mysľe, vyskúšaj:) držím palce a napíš potom:))

pauli 73

nexus, ale mal by si to skúsit...uvidíš, že ked sa vyrozprávaš niekomu úplne cudziemu a nestrannému bude ti lepšie aj preto lebo ti dá na veci iný pohľad...a je super,že sa prinutiš ist aj medzi kamaratov...ja som sa dnes povadila z priatelom, no to asi preto,že som ho tu včera vychvalovala :)))

nexus

pauli, psychologov som neobvolaval.. zatial...bol som si zabehnut, aj v posilke som bol, ale nema to take blahodarne ucinky, ako za normalnych okolnosti.....zajtra idem do roboty, tak sa budem potrebovat dobre vyspat......

erus.... nikto tu nevtipkuje, ja urcite nie...ja si myslim, ze by sme si mali radit, co nam pomaha zlepsit nas stav....

erus2222222

Hm to berete ako v vtip?Vobec to neni vtipne po 4 rokoch!Je mi na p....Najradsej by som sa uz ani nezobudila!!

pauli 73

nexus, ja sa tak teším ako keby som spala ja :))) vidíš a každým dnom to bude lepšie...vážne, to máš ako po operácii...prvé dni si myslíš,že ideš umriet od bolesti ale každým dnom je slabšia a slabšia...a s tým pivom som včera otalala či ti poradit alebo nie ale mne ked som nemohla spat tak stačilo ked som si dala za pohár a fungovalo:) inak v tom poslednom linku čo som ti poslala bol tiež ako doplnok odporúčaný chmel...a tých psychologov si neobvolaval?