bolestivy rozchod, nemozem spat

Príspevok v téme: bolestivy rozchod, nemozem spat
nexus

pred troma tyzdnami sa so mnou rozisla priatelka,´velmi to bolelo, aj to velmi boli...nedokazal som na nu nemysliet..
a vyvinula sa mi z toho neschopnost spat...
neviem, ako dlho toto mozem vydrzat..
uzval som aj neurol..hypnogen,ale vsetko prestalo zaberat...
tak som skusal potom, ze poharik cerveneho vina pred spanim... ale aj to prestalo zabera...vie mi niekto poradit prosim vas nejaku cestu z tohto zacarovaneho kruhu, ako sa pre boha z toho dostat...som uz zufaly...

nexus

fallo...dakujem za podporu, ak sa "vyliecim" dufam, ze sa budes nechat pozvat na pivo...prezil si si svoje, ako som pochopil a taki ludia sa vedia najlepsie vzit do cudzej koze...a s nadhladom...toto co mam ja teraz je zvieracia kazajka...a poriadne zasnurovana...
ak nezacnem poriadne spat... dostanem sa do poriadnych sraciek, to uz vidim...
ak to nepojde, neviem ci ist ku doktorvi a dat si predpisat poriadny oblbovak, od ktoreho zaspi aj kon...alebo...

pauli 73

nexus, ahoj, ja som akurat na odchode :) vieš čo urob? jedeň deň sa celý vytráp, jednoducho nechaj myšlienkam volný priebeh a vyplač sa do vôle ako malé dieťa, možno sa ti ulaví. Potláčané negatívne emócie ti môžu spôsobovat nespavosť. Možno ti poviemteraz zlé prirovnanie ale snád ma pochopíš...ženám ktoré boli na interupcii sa odporúča nenarodené ditatko oplakat tak akokeby im zomrelo lebo ked tak neurobia, privodia si depresie. Tak aj ty oplač tento vztah lebo už zomrel...

nexus

barborka.. ano ano teraz je najvacsi problem sa na nieco sustredit, vacsinu veci robi clovek rutinne, takze aj tak kludne druha polka mysli na to co "chce", takze...priestor na blbee myslienky sa vzdy najde, tym padom treba zamestnat druhu polku..
najviac by mi asi pomohla robota, kde by som prichadzal stale do styku s ludmi...
a nieco s nimi riesil..
napriklad niekde v obchode predavat, taxikara robit, prosste neustala komunikacia najlepsie s neznamimi...ale od toho je moj job daleko....vacsno sedim sam za computerom....
asi budem musiet hladat nejaku brigadu...:)

Fallo

nexus...aj ja ta sledujem a podporujem ta :)
Uz sa tesim na chvilu,ked tu napises ,ze je ti je uz fajn a nasiel si spriaznenu dusu s ktorou budes happy :)

nexus

slavka...keby som tak dokazal plakat... ale ide mi to malokedy, je to strasna ulava...ale naposledy sa mi to stalo pred dvoma rokmi...ked si na tu zalezitost pomyslim, dostanem krce do zaludka, alebo ma zaleje pot na cele a hlavu mi zviera ako obruc...
takyto rozchod si v zivote nepamatam...je velmi intenzivny

Pauli, ty si stelesneny anjelicek, straznicek :) bdies aj nad svojim prenajmom, aj sa sem obcas mrknes... si neskutocne mila, dakujem ti :) bol som vecer v meste.. ale premohli ma spomienky, aj ked som sedel v spolocnosti, je to velmi silne...to sa je najlepsie odstahovat na druhy koniec sveta...pocitam , ze to by najrychlejsie zabralo...pocas toho vztahu sme boli vsade a vsade ju aj vidim...

slavka127

pre nexusa

tvoj rozchod je urcite bolestivy, viem presne o com hovoris, ja som s partnerom zila 17 rokov a pred mesiacom ma vykopal z domu, bez eur a nemala som ani kam ist, pretoze som vsetko robila len pre neho a pre rodinu, prestal zvadat svoju dusevnu poruchu, spadla som na dno, mesiac som plakala, a zacinam stupat hore.

barborka19

autógénny trening ... je to technika ovládania podvedomia človeka, navádza pocit uvoľnenia, je to ako keby samohypnóza, proste dokážeš úplne vypnúť ... treba vyskúšať, najskôr so psychológom a potom to dokážeš aj sám ...držím palce:)

pauli 73

nexus, vidím, že si našiel spriaznenú dušu, to je dobre, dvom sa lepšie tiahne :)
ja dávam do prenajmu byt tak dnes len behám hore dole :)
tak keby niečo, tak som tu...